Unde își petrece vara familia regală? Kate și William își duc copiii într-un loc anume

14 iulie, 2022
kate90 0jpg jpg

Familia regală adoră Scoția atât de mult încât petrece acolo în fiecare vară. Iată care sunt  reședințele îndrăgite de regali!

În mod tradițional, Regina petrece câteva luni în Scoția în fiecare vară, în timp ce alți membri tind să facă la un moment dat, în timpul sezonului, o excursie în nord pentru a se bucura de toată frumusețea naturală pe care o are de oferit. Există atât reședințe regale private, cât și Crown Estate în Scoția, dar Balmoral este cel care deține un loc cu totul special în inima reginei.

Castelul Balmoral

Regina a moștenit moșiile Balmoral și Sandringham ca monarh și își petrece fiecare vară la Castelul Balmoral.

În deceniile precedente, reginei i s-a alăturat întotdeauna regretatul ei soț, Prințul Philip. Membrii familiei regale o vizitează pe suverană în timp ce aceasta se află în reședință. De asemenea, Regina primește în mod tradițional o vizită din partea primului ministru.

Au existat zvonuri cu privire la așa-numitul  Test Balmoral unde se presupune că regalii judecă cât de bine se descurcă vizitatorii.

Balmoral a intrat pentru prima dată în posesia familiei regale în 1852, când a fost cumpărat de stră-străbunica reginei, regina Victoria.

Situat în inima orașului Aberdeenshire, Balmoral este înconjurat de un peisaj rural întins și oferă locuri ample de pescuit datorită apropierii sale de râul Dee.

Prințesa Eugenie a spus odată despre afinitatea reginei cu Balmoral: „Cred că bunica este cea mai fericită acolo. Cred că ea iubește cu adevărat Highlands”.

Kate și William (4) jpg

Birkhall

Birkhall este reședința scoțiană privată a Prințului Charles și a Camillei, ducesa de Cornwall și este, de asemenea, situată pe Balmoral Estate.

Căminul a aparținut anterior regretatei Regine Mamă, care a numit proprietatea „casa mică”.

Charles și Camilla se bucură de pescuit și drumeții în timp ce locuiesc la Birkhall și au rămas acolo în timpul pandemiei din 2020.

kate si william

Tam-na-Ghar

Când regina-mamă a murit în 2002, se crede că i-a lăsat prințului William o căsuță cu trei dormitoare pe moșia Balmoral.

În calitate de studenți la St Andrew's din Moray, prințul William și iubita lui, Kate Middleton, se credea că vizitau Tam-na-Ghar ori de câte ori aveau nevoie de o pauză de la studii.

Cei doi  și-au dus acolo, de asemenea, cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în vizită în ultimii ani.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg