Unde locuiește, în realitate, Prințesa Charlene de Monaco? Soția lui Albert s-a mutat de la palat

29 martie, 2023

Speculațiile legate de mariajul lui Charlene de Monaco cu Prințul Albert continuă să apară. Nimic nu pare în regulă la palatul princiar.

charlene si familia

Umblă vorba că Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 45 de ani, nu mai locuiește în Palatul Prințului din Monaco, zvonuri care stârnesc temeri cu privire la sănătatea acestei uniuni.

Potrivit Daily Mail, după cele opt luni petrecute în Africa de Sud natală, la întoarcerea ei la Monaco, în noiembrie 2021, Prințesa Charlene s-ar fi mutat permanent într-un un apartament modest, cu două dormitoare, situat deasupra unei foste fabrici de ciocolată, la 300 de metri de palat.

Prințesa s-ar fi mutat în acest apartament chiar înainte de plecarea ei în Africa de Sud.

Zvon sau adevăr, ideea acestei posibile reședințe departe de soțul ei s-a născut în urma unei declarații uluitoare făcute la acea vreme de Chantell Wittstock, cumnata lui Charlene de Monaco, care se ocupă și de comunicare pentru fundația întemeiată de prințesă în Africa de Sud.

Potrivit acesteia, „nu era clar” dacă Charlene urma să locuiască cu soțul ei când se întorcea la Monaco. O declarație asupra căreia Chantell Wittstock a revenit, în cele din urmă, declarând că faimoasa ei cumnată se va alătura soțului și copiilor lor, la palat. Cu toate acestea, gafa a fost făcută, iar mulți au fost convinși că femeia a dat din casă și-apoi a încercat să o dreagă diplomat.

În ultimele zile, cuvântul divorț a fost folosit atât de des de către publicațiile mondene, încât palatul princiar a simțit nevoia să intervină.

Biroul de presă princiar a transmis că zvonurile sunt rău intenționate și total nefondate, după ce informația despre un divorț iminent a apărut, săptămâna trecută, în revista franceză ”Royauté”. 

Pe 14 martie, Prințul Albert de Monaco a împlinit 65 de ani, iar ziua lui de naștere a fost prilej de sărbătoare în principat. Momentul a fost marcat și pe pagina oficială de Facebook a Principatului de Monaco, acolo unde au fost postate fotografii cu Prințul Albert și cei doi copii ai lui. Ceea ce a surprins cel mai mult a fost că prințesa n-a marcat ziua soțului ei în niciun fel pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze foarte multe fotografii cu gemenii ei și mai deloc cu Albert.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg