Unde s-au retras Harry şi Meghan imediat după nuntă?

21 mai, 2018
6 gettyimages 960080848 meghan jpg jpeg

Meghan Markle şi Harry au avut o nuntă spectaculoasă în weekend, iar cei doi miri au fost urmăriţi de oameni de pe tot globul sâmbătă, 19 mai, în timp ce şi-au jurat iubire veşnică la Capela St. George de la Castelul Windsor.

image

Apoi au participat alături de invitaţii lor la o petrecere privată găzduită de însuşi prinţul Charles. Dar unde au petrecut Harry şi Meghan noaptea nunţii şi ziua de duminică? Ducii de Sussex nu au putut pleca în luna de miere pentru că astăzi vor participa alături de întreaga familie regală la o petrecere în grădină în cinstea a 70 de ani de viaţă a lui Charles şi a muncii depuse de acesta în spitirul coroanei britanice.

image

Dar cuplul a putut să se bucure însă de o zi liberă, departe de toată agitaţia. Meghan şi Harry au fost văzuţi plecând duminică de la Castelul Windsor, însă cuplul nu s-a întors la vila lor din cadrul Palatul Kensinghton.  Se pare că cei doi îndrăgostiţi s-ar fi retras la Cotswolds, la căsuţa lor cu patru dormitoare. De asemenea, cei doi ar fi mers în aceeaşi locaţie şi în ziua de dinaintea nunţii, pentru a se bucura de câteva momente împreună.  Potrivit surselor, cabana "este privată, are o vastă bucătărie în plan deschis şi zonă de luat masa, dar şi o mulţime de ferestre mari pentru o privelişte uimitoare". 

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG