Unde şi-a petrecut Prinţesa Charlene ultimele patru luni. Ce a încercat să ascundă Albert de Monaco

18 martie, 2022
10 albert9 jpg jpeg

Au încercat să ascundă, dar tot s-a aflat! Charlene a petrecut patru luni într-o clinică de lux din Elveţia, unde pentru o săptămână de tratament se percepe o taxă de 43. 000 de euro pe săptămână.

Charlene, 44 de ani, a renunţat la îndatoririle regale după ce a început să se simtă rău. Prinţul Albert a susţinut atunci că prinţesa se lupta cu o „stare de oboseală profundă”.

Prinţesa a fost internată în clinica elveţiană la sfârşitul lunii noiembrie, la câteva zile de la întoarcerea ei la Monaco, după ce petrecuse 10 luni în Africa de Sud. Acum, s-a aflat că Charlene de Monaco a ales să trateze la luxoasa clinică „Clinic Les Alpes” de lângă Montreux, o staţiune de pe lacul Geneva. Potrivit informaţiilor, Clinic les Alpes” este una dintre cele mai bune clinici de sănătate mintală şi dependenţă din lume.

stanga
dreapta
1 charlene si albert jpg jpeg
2 charle8 jpg jpeg
6 charle10 jpg jpeg
10 albert10 jpg jpeg
10 albert9 jpg jpeg

Les Alpes oferă programe individuale pentru fiecare pacient.

Unitatea are până la 27 de camere şi apartamente, care potrivit Bild pot fi închiriate şi cu 800 de euro pe noapte, fără ca pachetul de tratament să fie inclus. Cei care ajuns în acest castel alpin au la dispoziţie un spa, bibliotecă, salon, birou şi o terasă cu vedere la Alpii înzăpeziţi şi la lacul Geneva. De asemenea, aici se găseşte şi un restaurant, unde bucătarii pun accent pe produse organice şi proaspete. Spa-ul ocupă un etaj întreg şi are spaţii amenajate pentru yoga şi pilates. Clinica mai e dotată cu o sală de sport complet echipată, o saună şi o „piscină infinită”. Unul dintre  cei 30 de experţi ai centrului este Topes Calland, un guru care numără printre clienţii săi oligarhi ruşi şi copii de miliardari.

Absolventul de la Oxford, în vârstă de 36 de ani, percepe o taxă zilnică de 12.000 de euro pentru a-i ajuta pe cei bogaţi să îşi controleze furia sau să îşi găsescă pacea în familie.

Charlene a fost externată în urmă cu câteva zile şi îşi continuă acum recuperarea la Palat, urmând ca în scurt timp să revină la îndatoririle regale. „Următoarele câteva săptămâni îi vor permite prinţesei Charlene să-şi întărească şi mai mult sănătatea, înainte de a-şi relua treptat îndatoririle şi angajamentele oficiale”, se arată în cpmunicatul emis de familia regală.

Deşi s-a spus că între Albert de Monoaco şi Charlene s-ar fi produs o ruptură, Prinţul a negat în mod constant informaţiile. Albert susţine că absenţa îndelungată a prinţesei din Palat nu are legătură cu mariajul lor, ci doar cu problemele ei de sănătate. Cei doi sunt căsătoriţi din 2011.

„La sfatul medicilor, prinţesa Charlene îşi continua acum convalescenţa în principat împreună cu soţul ei şi copiii lor”, se arată în comunicatul emis de cei de la Palat.

În timpul petrecut la clinică, se crede că Charlene a urmat şi un tratament stomatologic.

„Era evident epuizată, fizic şi emoţional. Era copleşită şi nu putea face faţă îndatoririlor oficiale, vieţii în general sau chiar vieţii de familie', a declarat Albert , în noiembrie, pentru revista People.

Cu toate astea, câţiva locuitori din Monaco Ville au confirmat pentru MailOnline că, înainte de a pleca în Africa de Sud, Charlene îşi petrecea cea mai mare parte a timpului în afara Palatului, locuind într-un apartament modest cu două dormitoare, situat deasupra unei vechi fabrici de ciocolată, la aproximativ 300 de metri distanţă de Palat.

„O vedeam adesea în afara Palatului şi de obicei era singură sau cu un bodyguard”, a spus o sursă, „dar niciodată cu Albert - era evident că a ales să-şi petreacă cea mai mare parte a timpului în apartament şi nu la Palat.Recente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg