Unde și-ar fi cumpărat casă Harry și Meghan în Europa, după ce au fost dați afară de la Frogmore Cottage

18 octombrie, 2024

Se zvonește că Prințul Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o nouă casă de vacanță în Europa, după ce Regele Charles al III-lea i-a dat afară de la Frogmore Cottage, locuința lor din Marea Britanie.

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg

Publicația Page Six confirmă că Prințul Harry și Meghan Markle au achiziționat o proprietate undeva în Portugalia, unde rudele lui, Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, dețin, de asemenea, o casă de vacanță la nord de Lisabona.

Această decizie de a cumpăra o casă de vacanță în Europa ar putea duce la solicitarea de către Meghan Markle a unei vize Golden Visa, care să îi permită actriței de origine americană să intre fără restricții cele 26 de țări Schengen din Europa, inclusiv Italia, Spania și Grecia. Reprezentanții cuplului nu au comentat până acum această veste. 

Prințul Harry, 40 de ani, și Markle Markle, 43 de ani, au cumpărat proprietatea la mai bine de un an după ce Regele Charles i-a evacuat din Frogmore Cottage din Windsor, Marea Britanie, în urma plecării lor din Anglia în 2020.

La acea vreme, un insider a declarat pentru US Sun că Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a început procesul de evacuare în ianuarie 2023, cu o zi înainte ca Prințul Harry să își publice memoriile bombă, cartea „Spare” în care face nenumărate acuzații la adresa familiei sale. „Această evacuare înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei petrecute de Harry și Meghan în Marea Britanie”, a declarat o sursă.

Ulterior, Prințul Andrew ar fi fost numit administrator al proprietății în care au locuit Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi locuiesc în prezent la proprietatea lor din Montecito împreună cu fiul lor în vârstă de 5 ani, Prințul Archie, și fiica lor în vârstă de 3 ani, Prințesa Lilibet Diana.

Prințul Harry și Meghan Markle, totuși, se pare că s-au îndrăgostit de Portugalia după ce au vizitat țara în trecut. Se pare că au stat în Peninsula Iberică pentru o escapadă romantică de trei nopți. Ei au călătorit, de asemenea, în sudul țării, la stațiunea Costa Terra Golf and Ocean Club din Melides. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg