Unde și cu cine locuiește Prințesa Stéphanie de Monaco ?

9 februarie, 2024

Sora Prințului Albert de Monaco, care duce o viață discretă, a împlinit pe 1 februarie vârsta de 59 de ani.

Prințesa Stéphanie de Monaco e mezina lui Grace Kelly și a Prințului Rainier. FOTO: Getty Images
Prințesa Stéphanie de Monaco e mezina lui Grace Kelly și a Prințului Rainier. FOTO: Getty Images

A avut o tinerețe rebelă, după adolescența marcată de pierderea mamei sale, Grace Kelly, dar acum preferă să trăiască simplu și retras, dincolo de evenimentele publice la care ia parte, singură ori cu familia Grimaldi, în Principatul Monaco.

Prințesa Stéphanie de Monaco a împlinit 59 de ani, aceasta fiind prima sa aniversare ca bunică. Sora mai mică a prințesei Caroline și a lui Albert al II-lea și-a crescut cei trei copii, Louis, Pauline și Camille, între Auron, în Alpii Meridionali, și hinterlandul din Nisa. Apoi a locuit pe domeniul Fontbonne, adiacent fermei Roc Agel, unde și-a dus și cei doi elefanți salvați - ea continuând să ducă mai departe și proiectul de suflet al tatălui său, circul.

Stabilită, astfel, în Principatul Monaco, ea și-a însoțit în mod regulat pe fratele mai mare la inaugurări, fiind una dintre cele mai active membre ale familiei principare și având propriile birouri în Palat.

De câțiva ani, însă, după al doilea său divorț, cel de acrobatul portughez Adans Lopez Peres, în 2004, Prințesa Stéphanie de Monaco locuiește într-un duplex de câteva sute de metri pătrați cu vedere spre portul Fontvieille, în cartierul de la marginea de vest a Principatului.

Deși foarte discretă în ceea ce privește viața sa privată, cea mai mică soră a Prințului Albert de Monaco nu trăiește singură. În plină pandemie, și-a luat în casă cei trei copii mari, redescoperind astfel bucuria reuniunilor de familie, iar acum continuă să locuiască cu fiica sa cea mică, Camille Gotlieb. „Suntem foarte apropiate și luăm cina împreună de cel puțin două sau trei ori pe săptămână. Fratele meu, Louis, ni se alătură vineri seara. Chiar e nelipsit! Îl conving adesea să ne pregătească lasagna, care este felul meu preferat", a povestit pentru „Hello Monaco” Camille, care are 25 de ani și e foarte activă pe rețelele sale de socializare.

„Mama mea este foarte activă în tot ceea ce face. Are chiar mai multă energie decât mine! E o sursă inepuizabilă de inspirație și de energie! (...) Dacă mama ar decide să deschidă o brutărie, aș fi alături de ea. Și dacă ar construi un castel de nisip, eu l-aș apăra ca și cum ar fi fortăreața mea!”, a mai spus tânăra Camille, care e foarte atașată de Stéphanie de Monaco.

FOTO: Getty Images, Palais PrincierRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Meghan Markle, Brooke Shield si Katie Couric   Profimedia, Instagram jpg
Harry și Meghan, nuntă, Sussex, Profimedia (1) jpg
Lady Louise GettyImages 1252743474 jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149991 jpg
Charles și Camilla la Holyroodhouse, Getty jpg
Sarah Ferguson foto GettyImages 1874591105 jpg
Regina Camilla și Regele Charles (7) jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (2) jpg
Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie  foto   GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (2) jpg
Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului   profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei   Casa Regala norvegiana (1) jpg