Unde vor sta Meghan și Harry când vor ajunge în Marea Britanie. De ce nu se întâlnesc cei doi cu Kate și William. Gestul făcut de Prințesa Eugenie

17 august, 2022
red1 jpg

Prințesa Eugenie a făcut totul pentru ca  Meghan Markle și Harry să aibă unde se caza la următoarea lor călătorie în Marea Britanie.

Ducii și-au încântat fanii atunci când au anunțat că vor vizita Marea Britanie luna viitoare pentru o serie de angajamente care implică organizații caritabile. Va fi prima dată când cei doi vor ajunge în Anglia de la Jubileul de platină al Reginei, care a avut loc la începutul lunii iunie. Familia va face o scurtă călătorie și în Germania.

„Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt încântați să viziteze mai multe organizații caritabile apropiate inimii lor la începutul lunii septembrie”, a spus purtătorul lor de cuvânt.

Este puțin probabil ca ducii să rămână cu Regina în timpul vizitei lor, deoarece suverana locuiește la Balmoral pe perioada vacanței de vară.

Harry

Se crede că Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, care vor angaja o echipă de bodyguarzi privați pentru această vizită, asta după ce și-au pierdut statutul de persoane protejate la nivel internațional, deoarece și-au părăsit rolurile regale, vor rămâne la Windsor.

Ducele și ducesa de Sussex au propria lor reședință regală în Marea Britanie, Frogmore Cottage, unde prințesa Eugenie, 32 de ani, și soțul ei Jack Brooksbank, 36 de ani, au locuit recent cu băiețelul lor de un an, August.

Eugenie și Jack s-au mutat recent din luxoasa casă cu zece dormitoare de pe terenul Windsor's Home Park, așa că mai mult ca sigur Harry și Meghan se vor caza la cabană în septembrie. O sursă a mărturisit anterior că cei doi au reînnoit contractual de închiriere, iar acesta poate fi un semn clar că nu vor dispărea. „Acum vor purtea să vină și să plece oricând doresc. Anul care vine ar putea fi unul dintre cele mai tumultoase din istoria regală, iar ducii de Sussex se asigură că au un punct de sprijin la Windsor”.

mel23 jpg

Harry, care în documentele judiciare a susținut că nu se simte în siguranță în Marea Britanie, a dat în judecată Ministerul de Interne pentru refuzul de a-i oferi protecție și acces la informații de fiecare dată când vizitează țara.

Surse regale confirmă că Harry, 37 de ani, și Meghan, 41 de ani, vor să se întâlneasă în acest timp și cu Regina, dar nu este clar încă aceasta va avea timp.

Cu toate astea, cei doi nu și-au manifestat dorința de a se vedea și cu ducele și ducesa de Cambridge. Despărțirea dintre cei doi frați nu dă semne de vindecare. Ba mai mult, situația s-a înrăutățit și o reconciliere nu mai pare posibilă după ce s-a aflat că Harry scrie o carte despre familia regală care urmează să fie publicată înainte de sfârșitul anului.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg