Unii sunt căsătoriţi de 2 luni şi ceilalţi, de 7 ani. Diferenţe evidente între cuplurile Prinţul Harry-Meghan Markle şi Prinţul William-Kate Middleton

23 iulie, 2018
FotoJet jpeg

Cei doi prinţi britanici şi soţiile lor sunt în atenţia întregii prese la fiecare ieşire în spaţiul public. Sunt ei oare fericiţi în cuplu, există cumva semne că ceva e în neregulă în mariajul lor? Iată câteva comparaţii între cele două căsnicii regale în ceea ce priveşte felul în care îşi exteriorizează afecţiunea în public!

Unii stau cu privirea în broşură, alţii se sorb din priviri

Din momentul în care abia s-a zvonit că Prinţul Harry are o relaţie cu actriţa americană Meghan Markle, întreaga lui idilă a devenit cel mai interesant subiect de presă pentru tabloidele din întreaga lume. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi când fratele lui, Prinţul William, şi-a găsit aleasa.

stanga
dreapta
5 4 1 jpg jpeg
6 1 1 jpg jpeg
7 2 jpg jpeg
8 3 1 jpg jpeg
9 5 1 jpg jpeg
10 7 jpg jpeg
11 0 jpg jpeg
FotoJet jpeg
Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF jpeg
Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF jpeg

De când William s-a decis că o va lua de soţie pe Kate Middleton, britanica a acaparat tot interesul criticilor vestimentari şi, de fapt, al tuturor jurnaliştilor mondeni de peste tot. La fel şi Meghan Markle. Însă, pe lângă ţinutele etalate de cele două soţii de prinţi la fiecare apariţie publică, ceea ce e mai important pentru fanii lor este fericirea lor. Sunt Meghan Markle şi Prinţul Harry fericiţi? Semnele sunt clare că cei doi soţi nu-şi mai încap în piele de încântare.

image

Dacă e să ne luăm după dovezile lor de dragoste afişate în public, în ciuda statutului lor, e limpede că proaspăt căsătoriţii îşi trăiesc una dintre cele mai fericite perioade din viaţa lor. În cazul Prinţului William şi al lui Kate Middleton, acel extaz de început de relaţie a cam pierit. Gesturile lor nu mai trădează o mare pasiune între ei. Unii ar spune că e normal să fie aşa după şapte ani de mariaj şi trei copii şi că e o minune că îşi mai vorbesc, de fapt.

Alţii sunt de părere că Ducii de Cambridge respectă cu mai mare stricteţe protocolul regal şi că ei nu au afişat oricum niciodată mari dovezi de tandreţe în public. Ceea ce aşa şi e. Însă nu putem să ne abţinem să nu comparăm cele două căsnicii regale în momentul în care sunt ele acum - cea dintre Prinţul William şi Kate Middleton, la 7 ani de la nuntă, şi cea dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle, la numai două luni de la nuntă.

image

Ducii de Cambridge sunt stângaci, parcă nu ştiu ce să facă cu mâinile, nu se privesc ochi în ochi tot timpul şi nici nu-şi zâmbesc neîncetat atunci când e află în lumina reflectoarelor. Pe când Ducii de Sussex sunt nedeslipiţi unul de altul, se ating constant, se sprijină concret unul pe altul şi îşi adresează cuvinte cel mai probabil de încurajare şi iubire nemărginită. O diferenţă ca de la cer la pământ! Oricum e interesant de văzut şi cum vor fi Harry şi Meghan după 7 ani de căsnicie!...

Pentru a vedea diferenţele de comportament public între cele două cupluri, dă click pe imaginile de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg