UPS! Prințul William a recunoscut că a încălcat o regulă regală majoră în timp ce se distra pe plajă

10 mai, 2024

Prințul William a făcut ieri o vizită la faimoasa plajă Fistral Beach, ca parte a unei vizite de două zile în Cornwall. Acolo, el a făcut un cadou unui băiat, încălcând o regulă regală!

Prințul William Foto Getty Images (6) jpg

Prințul William, care este și Ducele de Cornwall, a făcut ieri o vizită la plaja Fistral Beach din Cornwall. În timpul vizitei, Prințul de Wales a glumit și a spus că era disperat să își pună costumul de baie și să facă o baie, însă a renunțat la acest gând și a rămas îmbrăcat în hainele elegante. 

Cu toate acestea, el i-a făcut ziua mai frumoasă unui băiețel, căruia i-a semnat în secret ghipsul. Prințul William i-a zis copilului: "Shhh, să nu spui nimănui. Nu am voie să fac asta!". E deja cunoscut faptul că membrii familiei regale britanice nu au voie să dea autografe. 

Anul trecut, la Chelsea Flower Show, soția sa, Kate Middleton, a dezvăluit că nu i s-a permis să semneze cu numele ei pe niște desene făcute de elevi, spunând că este una dintre acele reguli. Și Regele Charles a refuzat de-a lungul timpului să dea autografe. El s-a scuzat mereu în fața fanilor regali: "Îmi pare rău, nu îmi permit să fac asta".

Revenind la apariția de ieri a Prințului William, el s-a întâlnit pe plajă cu reprezentanți ai organizațiilor locale care lucrează pentru a promova siguranța în mare și în întreaga zonă de plajă, înaintea lunilor de vară care vor urma. Prințul William a petrecut câteva minute discutând cu personalul și copiii de la cluburile de salvare a vieții din Holywell Bay și Newquay Surf Life Saving, care antrenează și sprijină voluntarii pentru a salva vieți și a preveni înecul.

Prințul William, care și-a petrecut în mod regulat vacanțele cu fratele său, Harry, în Cornwall, a spus în timp ce se uita în jurul plajei și a apei turcoaz: „Am amintiri aici. Vreau să-mi pun un costum de neopren și să ies în mare acum!".

De asemenea, în timpul ieșirii la plajă el s-a oprit să vorbească cu copiii care învățau tehnici de salvare a vieții în cadrul clubului de salvare a vieții din Holywell Bay Surf Life Saving Club. Copii jucau acolo și volei, iar moștenitorul tronului i-a văzut și nu s-a putut abține, s-a oprit și a început să joace alături de ei.  să nu se oprească și să nu întrebe dacă poate participa și el.

Ulterior, mulțimea s-a adunat dornică să facă un selfie cu prințul, lucru pe care acesta l-a îndeplinit cu drag. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg