Urmărirea ”aproape catastrofală” a fost cauzată de zgârcenia lor! Alte acuze împotriva Ducilor de Sussex

25 mai, 2023

La o săptămână de la sordidul eveniment din New York, încă mai curg acuzații de la, dar și împotriva Ducilor de Sussex. Noi informații au ieșit la iveală, după ce Prințul Harry a fost revoltat de urmărirea paparazzilor, pe care a catalogat-o ”aproape catastrofală”.

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg

Însă ce informație bombă a apărut recent în presă! Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi pretins hotelului Carlyle, preferatul Prințesei Diana, o reducere semnificativă pentru a sta acolo o noapte, după ceremonia de premiere de la New York. Potrivit oamenilor legii, scrie PageSix, directorii de la Carlyle au refuzat să facă o reducere atât de mare, cum și-au dorit Ducii de Sussex. Așa că Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la a mai sta la hotel și s-au îndreptat spre Upper East Side, la reședința unui apropiat.

Conform surselor menționate, chiar înainte de călătoria cu taxiul, cei doi Sussex au sunat să ceară reducere, însă răspunsul primit de la hotel a fost negativ. ”Dacă și-ar fi rezervat o cameră de hotel de la început, această presupusă urmărire periculoasă prin oraș n-ar mai fi avut loc. S-ar fi cazat la Carlyle, toată lumea ar fi fost liniștită.”

În trecut, Harry și Meghan erau de-ai casei la Hotel Carlyle. Aici, pentru o noapte petrecută într-o cameră dublă trebuie să plătești de la 1240 de dolari în sus, iar dacă vrei un apartament, de la 6000 de dolari în sus.

S-au cazat la emblematicul hotel în timpul unei vizite la New York în 2021, când au și fost văzuți luând cina la celebrul local Bemelmans Bar.

Este posibil ca Ducii de Sussex să fi devenit mai cumpătați cu banii sau poate că nu voiau să cheltuie prea mult, având în vedere că trebuiau să închirieze o cameră și pentru mama lui Meghan Markle. Doria Ragland i-a însoțit la ceremonia de premiere, cât și în taxi.

Doria Ragland, Meghan Markle si Printul Harry in New York   profimedia 0776519515 jpg

Jurnaliștii de la The Washington Post au vorbit cu taximetristul care i-a condus pe cei trei în noaptea cu pricina. Ce a declarat dl Sukhcharn Singh, zis Sunny?

„Nu am simțit niciodată că am fost în pericol. Nu a fost ca o urmărire într-un film. Erau liniștiți și păreau speriați, dar este New York - este sigur”, a declarat Sukhcharn Singh. 

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg