Urmează în vară la Balmoral mult așteptata reuniune a regelui cu nepoții înstrăinați Archie și Lilibet?

17 iulie, 2024

În timp ce tensiunile de familie sporesc, regalii par să se închidă în lumea lor. Vacanța va începe în curând și, potrivit tradiției de zeci de ani, reședința de vară este la Balmoral.

Ducii de Sussex alături de fiul lor , Archie Harrison jpeg

Luna august este dedicată odihnei regale, ce loc poate fi mai bun decât acest minunat domeniu scoțian, pe care Elisabeta a II-a îl venera?

S-a zvonit la începutul verii că dornic să petreacă timp cu nepoții săi, Regele i-ar putea invita pe Ducii de Sussex să-și petreacă vacanța de vară la castelul scoțian.

De când au renunțat la prerogativele regale și s-au mutat în Statele Unite, Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au mai petrecut vara la castelul familiei din Balmoral. Și pe bună dreptate, relația lor cu membrii Familiei Regale a continuat să se deterioreze după publicarea cărții "Spare" și a documentarului difuzat pe Netflix, în care au dezvăluit multe secrete. Deși tensiunile persistă, Regele Charles al III-lea ar fi gata să lase deoparte aceste divergențe cu o propunere neașteptată pentru Ducele și Ducesa de Sussex. După cum a declarat o sursă apropiată Palatului pentru Page Six, monarhul bolnav de cancer ar putea invita cuplul să petreacă câteva zile la reședința sa scoțiană.

O ocazie perfectă pentru Regele Charles, bolnav de cancer, de a-şi revedea nepoţii mai mici, pe Lilibet și Archie. "Îl văd pe Charles dorindu-şi cu ardoare să îi vadă pe copii și să le întindă această ramură de măslin lui Meghan și Harry. S-ar putea să decidă că viața este prea scurtă", a spus sursa de la Palat.

Recent, OK! Marea Britanie a scris că totuși acest aranjament, oricât ar fi de tentant, pică.

Se așteaptă ca Ducii de Sussex să nu onoreze invitația, menționează publicația britanică.

„Charles chiar își dorește să construiască o relație mai bună cu Archie și Lili și să petreacă timp de calitate cu ei”, a declarat o sursă pentru revistă. „Este puțin probabil că familiile se vor reuni în Scoția, având în vedere tensiunile actuale”.

„Cea mai probabilă opțiune este ca Regele să păstreze legătura cu nepoții săi prin apeluri Skype, astfel încât să nu piardă legătura cu ceea ce fac ei”, a mai declarat sursa.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg