Uzi, dar fericiți! Imagini spectaculoase cu Albert și Charlene la deschiderea Jocurilor Olimpice 2024

27 iulie, 2024

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco s-au alăturat altor membri ai familiilor regale europene la Palatul Élysée - înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, eveniment care a avut loc ieri, 26 iulie.

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg

Ieri, 26 iulie, la Paris, a avut loc ceremonia grandioasă de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Am asistat și la o paradă a regilor și reginelor familiilor regale europene, Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos, dar și Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene. 

Cei din urmă au impresionat cu apariția lor! Prințul Albert și Prințesa Charlene și-au asortat ținutele, ea a îmbrăcat o salopetă albă, iar el un sacou roșu, cu pantaloni albi. Au urmărit împreună toți sportivii care au defilat în bărci, pe Sena, și nu s-au speriat când ploaia a început. 

Se știe că Prințesa Charlene și-a început cariera de înotătoare în 1996 și a reprezentat Africa de Sud la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, echipa sa terminând pe locul al cincilea la ștafeta de 4×100 metri mixt. Ea s-a retras din înotul profesionist în 2007.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert la competiția de înot Mare Nostrum din Monte Carlo în 2000, iar cei doi s-au căsătorit 11 ani mai târziu.

Regina Mary a Danemarcei, în roșu la deschiderea Jocurilor Olimpice 2024

Totodată, și Regina Mary și Regele Frederik ai Danemarcei au luat parte la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Ea a îmbrăcat o bluză roșie, la care a asortat o pereche de pantaloni albi. În ceea ce îl privește pe monarh, el s-a îmbrăcat elegant, într-un costum bleumarin.

S-au remarcat și Regina Mathilde și Regele Philippe al Belgiei, care au arătat și ei elegant înaintea festivităților. De asemenea, au fost prezenți Maria Teresa, Marea Ducesă de Luxemburg și Henri, Mare Duce de Luxemburg.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg