Va apărea Prințul Louis la un eveniment de Crăciun alături de părinții și frații lui luna viitoare?

21 noiembrie, 2023

Prințul Louis, cel mai haios membru al familiei regale britanice, ar putea participa la un eveniment de Crăciun, luna viitoare.

printul louis 5 ani 5 jpg

În weekend, Palatul Buckingham a confirmat că Prințesa Kate Middleton va susține cel de-al treilea concert anual de colinde de Crăciun la Westminster Abbey, pe 8 decembrie. După ce a dat startul acestei noi tradiții în 2021, Prințesa de Wales a fost susținută anul trecut la eveniment de Prințul George și Prințesa Charlotte, cei doi copii mai mari pe care îi are cu Prințul William,  și este posibil ca Prințul Louis să o însoțească pentru marele său debut la evenimentul din acest an.

În timp ce Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și-au însoțit părinții la evenimentele regale timp de mai mulți ani, Prințul Louis, în vârstă de 5 ani,  abia de curând a luat parte la astfel ieșiri.

Printre indiciile că Prințul Louis va fi prezent la concertul de colinde din acest an se numără participarea sa la unele evenimente majore din ultimele luni. Deși George și Charlotte au participat la ieșirea anuală la biserică din ziua de Crăciun alături de familia regală pentru prima dată în 2019, Louis și-a făcut debutul la acest eveniment abia anul trecut, scrie People

Prințul Louis a participat și la cel mai mare eveniment din calendarul regal din ultimii ani: încoronarea bunicului său, Regele Charles, în luna mai. El s-a alăturat părinților săi și Prințesei Charlotte pentru procesiunea în Westminster Abbey, micuțul fiind surprins ținându-se de mână cu sora sa mai mare.

Se știe că Prințul George a intrat la ceremonie separat de restul familiei sale, deoarece a a avut rolul de paj de onoare pentru bunicul său împreună cu alți trei băieți.

Prințul Louis și Prințesa Charlotte au urmărit împreună spectacolul ceremoniei de încoronare, micuții fiind surprinși în repetate rânduri șoptindu-și unuia altuia. La un moment dat, Prințul Louis a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce căsca la eveniment.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg
kate middleton meghan rpintesa diana jpeg
Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg
Prințul William în haină militară, Foto Getty (3) jpg
diana printul charles 2 jpeg
Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia jpg
Kate Middleton, Meghan Markle jpg