Va merge Prințul William fără Kate la premiile BAFTA? Era momentul lor de „megastaruri”

5 februarie, 2024

Cea de-a 77-a ceremonie anuală a BAFTA - Academia Britanică a Artelor Cinematografice și de Televiziune - va avea loc pe 18 februarie 2024. În timp ce soția sa, Kate, își continuă convalescența, prințul William, care prezidează organizația, nu și-a confirmat încă prezența...

Starurile de la Palat pe covorul de la BAFTA 2023. FOTO: Profimedia
Starurile de la Palat pe covorul de la BAFTA 2023. FOTO: Profimedia

Premiile BAFTA sunt echivalentul britanic al premiilor franceze César și al premiilor americane Oscar. În fiecare an, acestea recompensează filme, regizori, actori și actrițe, precum și programe de televiziune și jocuri video, care au atras atenția în ultimele două luni. Trofeele, care prezintă o mască teatrală, sunt râvnite cu ardoare de profesioniști... Însă, la Londra, erau chiar mai mult decât atât! Era momentul de „megastaruri” al membrilor Familiei Regale, care pășeau pe același covor cu VIP-urile din cinematografie. Și de la Regina Elisabeta și Prințesa Margaret până la Prințul William și Prințesa Kate, era un eveniment foarte iubit și așteptat la Buckingham. „Cred că Familia Regală a avut un efect incredibil de pozitiv asupra galei BAFTA de-a lungul anilor și continuă să aibă acest efect", spunea organizatoarea Jane Millichip.

Cu toate acestea, în acest an, Prințul William, președinte al acestei organizații de promovare culturală aflată sub patronajul său, ar putea decide să pună mai presus atenția pe care i-o acordă soției sale, Prințesa Kate (care se recuperează după o operație abdominală), înaintea obligațiilor sale oficiale, după cum explică comentatorul regal Richard Fitzwilliams pentru „Daily Mail”: „William va fi alături de soția sa și va renunța la îndatoririle sale regale atât timp cât va considera necesar".

Urmându-i bunicului său, Prințul Philip, și mătușii sale, Prințesa Anne, Prințul William a devenit președinte al galei BAFTA în 2010. În anul următor, în iulie, la doar câteva săptămâni după nuntă, Prințesa Kate a apărut pe covorul roșu la ceremonia filialei americane a BAFTA din Los Angeles, arătând superb într-o rochie de șifon lila, semnată Alexander McQueen. De atunci, Kate și William și-au făcut simțită prezența pe red carpet-ul londonez asemenea unor veritabile staruri de cinema.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg