A început vacanța de vară și pentru familia regală spaniolă. Unde au fost văzuți Regele Felipe, Regina Letizia și fiicele

2 august, 2022
Letizia și Felipe în vacanță jpg

August este luna vacanțelor peste tot în lume. În ultima lună de vară, oamenii își răgazul de a se bucura de clipe împreună cu familia, iar regalii nu fac excepție.

După un an foarte încărcat, solicitant, care a culminat cu organizarea Summit-ului NATO la Madrid, în perioada 28-30 iunie 2022, familia regală spaniolă a ajuns în Mallorca, pentru prima lor destinație de vacanță de anul acesta.

Letizia și Felipe în vacanță (3) jpg

Regele Felipe al Spaniei, Regina Letizia și fiicele lor, Prințesa moștenitoare Leonor, de 16 ani, și Infanta Sofia de 15 ani au ieșit îmbrăcați foarte lejer să viziteze locurile.

Letizia și Felipe în vacanță (4) jpg

Familia Regală Spaniolă a fost fotografiată vizitând Valldemossa Charterhouse, un palat din Valldemossa, Mallorca, care a fost reședința regelui Sancho de Majorca, fostă reședință regală și Royal Charterhouse, luni după-amiază.

Clădirea istorică a fost inițial un palat transformat apoi în mănăstire, în secolul al XIV-lea.

Familia tocmai și-a început vacanța de vară în insulele Baleare și vizitează atracțiile turistice cheie din zonă, la fel ca orice altă familie.

Dar spre deosebire de majoritatea turiștilor, cei patru au fost însoțiți de membri ai Guvernului Balearelor. Localnicii s-au înghesuit prin împrejurimi, în ciuda căldurii apăsătoare, pentru a-i vedea pe regali. Aceștia au fost foarte prietenoși, zâmbind și vorbind cu oamenii.

Regina Letizia s-a remarcat, ca de fiecare dată, cu prezența sa carismatică. Soția Regelui Felipe a renunțat la tocuri, în sfârșit, și și-a petrecut prima zi de concediu într-o pereche de sandale foarte comode. De asemenea, a purtat o ținută lejeră, formată dintr-o fustă lungă, albă cu verde, și un top verde satinat, fără mâneci.

Nici Regele nu s-a mai formalizat și a apărut îmbrăcat cu o cămașă lejeră albă, de vară.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg