Vacanță „sportivă” pentru prinții George, Charlotte și Louis! Cum petrec vara aceasta nepoții regelui

28 iulie, 2024

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, iubesc să facă sport!

Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png

Nu este un secret faptul că Prințul William și Kate Middleton sunt mari fani ai sportului, dar, pe măsură ce anii au trecut, a devenit clar că au transmis dragostea lor pentru sport copiilor lor.

Atât Kate Middleton, cât și Prințul William și-au dus în numeroase rânduri copiii la evenimente sportive. Fie că este vorba de Prințul George, în vârstă de 11 ani, care își însoțește tatăl la meciuri de fotbal, cum ar fi cele la care joacă Aston Villa sau echipa Angliei, sau de Prințesa Charlotte care s-a alăturat recent mamei sale în loja regală de la Wimbledon, este clar că copiilor Wales nu le place nimic mai mult decât să ia parte la acțiune. 

Și cu Jocurile Olimpice 2024 de la Paris care au început în acest weekend, ca să nu mai vorbim de începutul vacanței școlare a copiilor, nu există nicio îndoială că familia Wales va fi mai mult decât inspirată să iasă și să ia parte la unele activități fizice!

Vara „sportivă” a Prințului George, Prințesei Charlotte și Prințului Louis 

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au avut deja o vară plină cu evenimente interesante. Charlotte s-a alăturat mamei sale Kate Middleton la tenis, iar George a mers la Berlin cu William pentru a încuraja Anglia la Euro. George nu a fost singurul care s-a bucurat de fotbal, însă, micuțul Louis s-a implicat și el, stând în fașa televizorului alături de sora sa Charlotte pentru o fotografie împărtășită pe rețelele de socializare după rezultat.

Unde își vor petrece George, Charlotte și Louis vacanța de vară?

Deși nu a fost confirmat, este foarte probabil ca familia Wales să meargă la Balmoral pentru vacanța de vară, respectând tradiția familiei lor. În acest caz, cei trei copii vor avea la dispoziție mult spațiu în aer liber pentru a participa la activități sportive și distractive.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg