Veneția regală! Marii Duci de Luxemburg și-au făcut simțită prezența în Lagună

3 septembrie, 2024

Nu doar actorii fac furori pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția! Și fețele regale iubesc acest tip de evenimente și aduc, prin prezența lor, strălucirea regală pe red carpet.

Marele Duce Henri și Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg la Veneția
Marele Duce Henri și Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg la Veneția

După ce au asistat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice și le-au urat succes sportivilor Marelui Ducat, Marele Duce Henri și Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg au zburat în Italia, la Veneția, unde se desfășoară celebra Mostra di Venezia până pe 7 septembrie. A fost o călătorie plină de descoperiri artistice și prezențe pe covorul roșu.

Duminică, Marele Duce și Marea Ducesă de Luxemburg au descoperit noul lungmetraj al lui Walter Salles, aflat în competiția oficială a celei de-a 81-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția. La doisprezece ani după „Sur la route”, regizorul brazilian revine cu „Ainda Estou Aqui”/„Sunt încă aici”, un film emoționant „bazat pe povestea adevărată a unui fost deputat care a dispărut în timpul dictaturii militare”, potrivit Agenției France Presse. Pentru Marele Duce Henri și Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg, proiecția a încheiat un weekend foarte reușit în Lagună.

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, Marea Ducesă Maria Teresa a dezvăluit că ea și soțul ei vor fi la Veneția. Imediat ce au ajuns în Orașul Dogilor, Marii Duci s-au întâlnit la Des Bains 1900, La Pagoda, la cocktailul de deschidere a Venice Production Bridge, organizat de „Bienală, cu accent pe Belgia francofonă și Luxemburg, în perioada 29 august - 3 septembrie”, după cum a precizat Marea Curte Ducală.

Henri și Maria Teresa au fost însoțiți de oficiali ai Festivalului de Film de la Veneția și de comediantul francez Gad Elmaleh (fostul partener de viață și tatăl celui mai mare băiat al Prințesei Charlotte Casiraghi), printre cei aproximativ 800 de invitați ai Festivalului de Film.

Gad Elmaleh cu Marii Duci la Veneția. FOTO: Jean-Claude Ernst/Marea Curte Ducală
Gad Elmaleh cu Marii Duci la Veneția. FOTO: Jean-Claude Ernst/Marea Curte Ducală

Venind la acest eveniment, cuplul a dorit să își arate sprijinul pentru „cei care fac să strălucească scena cinematografică luxemburgheză”, după cum a subliniat Marele Palat Ducal.

FOTO: Jean-Claude Ernst/Marea Curte Ducală



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg