Verdictul avocatului despre viza de ședere în America a lui Harry! O pierde din cauza drogurilor?

29 martie, 2023

După ce Prințul Harry a recunoscut că a început să folosească drogurile psihedelice „în scop recreativ” pentru a face față traumei sale, multe speculații au apărut cum că acesta și-ar putea pierde viza în America.

Printul Harry  GettyImages 1425237886 jpg

Cu toate acestea, în ciuda legilor stricte și a pedepselor aspre privind imigrația, inclusiv deportarea, un avocat susține că este puțin probabil ca Prințul Harry să se confrunte cu „consecințe privind imigrația”, scrie Mirror. Sute de britanici au interdicție de a intra în SUA din cauza consumului de droguri.

Celebrul avocat James. J Leonard, care l-a reprezentat pe Joe Giudice din serialul „Real Housewives of New Jersey” în cazul deportării sale, a declarat că nu crede că va fi deschisă o anchetă privind statutul de imigrant al Prințului Harry.

Avocatul a explicat pentru Mirror: „Nu întrevăd niciun scenariu viabil în care dezvăluirile dintr-o carte de memorii legate de consumul de droguri experimentale și recreaționale să conducă la consecințe asupra imigrației pentru Prințul Harry.

Ar deveni o problemă dacă ar exista un caz penal de orice fel și dacă acele acuzații ar avea legătură cu drogurile sau alcoolul și s-ar stabili că este un consumator obișnuit, ceea ce nu cred că este cazul aici”, a spus el, și a mai adăugat: „În cazul în care un astfel de scenariu ar avea loc, ceea ce nu cred că se va întâmpla, statutul prințului Harry ca membru al familiei regale ar face ca examinarea chestiunii sale să fie supusă unui control sporit, ceea ce ar avea probabil un efect negativ asupra rezultatului”.

Fundația americană Heritage Foundation a cerut ca cererea de viză a lui Harry să fie făcută publică.

Ca răspuns la apelurile fundației, un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat: „Dosarele de viză sunt confidențiale în conformitate cu secțiunea 222(f) din Legea privind imigrația și naționalitatea (INA); prin urmare, nu putem discuta detaliile cazurilor individuale de viză”.

Ulterior, avocatul Leonard a concluzionat: „Din ceea ce am văzut, cred că Prințul Harry se va acomoda destul de bine la viața din America, în mare parte datorită modului în care a fost crescut de mama sa, Prințesa Diana.

Cred că ea i-a crescut atât pe Harry, cât și pe Prințul William pentru a onora și a respecta tradițiile neamului lor, dar i-a și învățat să respecte modul în care funcționează restul lumii. Cred că Prințul Harry se va descurca foarte bine”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg