Verișorii neștiuți ai lui Harry și-ai lui William: ei sunt nepoții cei mai discreți ai Prințesei Diana

5 aprilie, 2023

Zilele trecute, cele trei fiice ale lui Charles Spencer, fratele mai mic al Dianei, au fost în centrul atenției cu ocazia nunții lui Lady Amelia.

Verișori Harry profimedia 0533274357 jpg

Cu toate acestea, în afara mondenelor Lady Kitty, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer și-a rudelor lor regale, Harry și William mai au și alți verișori primari despre care se vorbește mult mai puțin, deși între ei există același grad de rudenie. Este vorba despre fiii surorilor mai mari ale regretatei Prințese Diana, Lady Sarah și Lady Jane. 

Lady Sarah McCorquodale, acum în vârstă de 68 de ani și cu șase ani mai mare decât Diana, are trei copii cu soțul ei,  Neil Edmund McCorquodale, pe Emily, George și Celia. 

La rândul ei, Lady Jane Fellowes, cu patru ani mai mare decât Diana, are tot trei copii din mariajul cu secretarul privat al reginei, Robert Fellowes: pe Laura, Alexander și Eleanor.

Dintre acești nepoți ai Dianei, Celia McCorquodale (foto jos), în vârstă de 34 de ani, a făcut furori în anul 2018, atunci când s-a căsătorit și a purtat în ziua nunții ei celebra tiară Spencer, aceeași pe care o purtase și Diana la nunta ei cu Charles, în anul 1981.

Celia verișoară Harry profimedia 0375210689 jpg

Tiara Spencer a fost purtată de mai mult generații de femei din familia Spencer, pe lângă Prințesa Diana. Cele două surori ale prințesei au ales aceeași bijuterie în ziua nunții lor, iar tiara a fost purtată și de soțiile fratelui lor, Contele Charles Spencer, însurat de trei ori.

Un alt nume care a apărut succint în presă este cel al Laurei Jane Fellowes, fiica cea mare a lui Lady Jane, în vârstă de 43 de ani. Ei bine, această nepoată a regretatei Prințese de Wales este nașa micuței Prințese Charlotte, fiica lui Kate și-a lui William.

Toți acești verișori extrem de discreți ai lui Harry și-ai lui William au, la rândul lor, copii, ceea ce înseamnă că acest adevărat clan Spencer este mai numeros decât îl știam și că există undeva, în această lume mare, niște rude regale aproape anonime, care preferă să rămână așa. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg