Vestea care i-a adus zâmbetul pe buze lui Kate Middleton! Prințesa a trăit o bucurie imensă când a aflat

6 august, 2024

Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei și soția sa, Prințesa Rajwa au devenit părinți pentru prima oară, iar vestea a bucurat-o pe Kate Middleton!

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg

Prințesa Rajwa a Iordaniei, soția Prințului moștenitor Hussein, a născut la sfârșitul săptămânii trecute o fetiță pe nume Iman. Fetița este primul nepot al Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania a Iordaniei. Vestea a ajuns și la urechile lui Kate Middleton, care s-a bucurat de venirea pe lume a micuței prințese. 

Prințul Hussein și Prințesa Rajwa s-au căsătorit în urmă cu puțin mai mult de un an, în cadrul unei ceremonii spectaculoase la care au participat membri ai familiilor regale din întreaga lume, inclusiv Prințul William și Kate Middleton, precum și Prințesa Beatrice, mama lui Kate, Carole, și sora ei, Pippa.

„Curtea Regală Hașemită este încântată să anunțe că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah II și Prințesa Rajwa Al Hussein au fost binecuvântați, la 3 august 2024, cu o fetiță pe care au numit-o Iman.

Curtea Regală Hașemită transmite sincere felicitări și cele mai bune urări Altețelor Lor Regale și Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această fericită ocazie. Altețele Lor Regale sunt extrem de fericite și recunoscătoare pentru venirea pe lume a primului lor născut și fac apel la binevoitori să ia în considerare posibilitatea de a face donații către Fondul Al-Aman pentru viitorul orfanilor în loc să trimită cadouri sau flori”, a fost anunțul oficial făcut de Curtea Regală Hașemită. 

Prințul William este cunoscut ca fiind deosebit de apropiat de Prințul Hussein, astfel că viitorul rege al Marii Britanii nu a lipsit la nunta bunului său prieten. Soția Kate Middleton l-a însoțit la eveniment și a strălucit într-o rochie Elie Saab roz închis pentru ceremonia de la Palatul Zahran, după care a purtat o rochie strălucitoare Jenny Packham și tiara Cambridge Lover's Knot pentru petrecerile de seară.

Totodată, Iordania este o țară specială pentru Kate Middleton, care a locuit acolo timp de trei ani în copilărie. S-a întâmplat atunci când tatăl ei, Michael Middleton, a fost mutat acolo în timp ce lucra pentru British Airways. Kate Middleton și sora ei Pippa au frecventat o grădiniță acolo.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg