Vestea cea mare dată de Prințul William în timp ce se bucură de vacanță cu copiii lui și ai soției Kate

25 octombrie, 2024

Prințul William va apărea pe micile ecrane din Marea Britanie cu cel mai nou proiect al lui! În acest timp, dincolo de camere, el se bucură de timp de calitate cu familia lui, copiii lui și ai lui Kate Middleton sunt în vacanță școlară!

Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg

Prințul William se pregătește pentru o săptămână importantă în care își va lansa noul documentar, totul în timp ce se bucură de vacanță alături de cei trei copii ai lui, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, dar și de soția Kate Middleton. 

Prințul de Wales a fost filmat pentru proiectul „Prince William: We Can End Homelessness”, care își propune să abordeze problema persoanelor fără adăpost. Proiectul în două părți și va fi difuzat pe 30 octombrie și 31 octombrie la ora 21:00 pe mai multe posturi din Marea Britanie. În clipurile de promovare ale acestui proiect, Prințul William a insistat că nu are „alt program” decât „încercarea disperată de a ajuta” oamenii care au nevoie.

El a fost chestionat cu privire la criticii care ar putea pune la îndoială faptul că el este persoana potrivită pentru a conduce proiectul, care este conceput pentru a eradica lipsa de adăpost în șase locații din Marea Britanie. Intervievatorul a întrebat: „Vor fi unele persoane care ar putea pune la îndoială faptul că sunteți persoana potrivită pentru a conduce acest proiect și eforturile de a pune capăt problemei persoanelor fără adăpost. Cum ați răspunde la această întrebare?”

Prințul William a răspuns: „Cred că oricine are dreptul la o locuință sigură și stabilă. Eu nu vin cu alt program decât să încerc cu disperare să ajut oamenii care au nevoie. Și consider că asta face parte din rolul meu, și anume, de ce aș mai fi aici dacă nu mi-aș folosi acest rol în mod corespunzător pentru a influența și a ajuta oamenii acolo unde pot?”.

Campania este un obiectiv major pe termen lung pentru Prințul William, care a povestit că vizitarea adăposturilor împreună cu regretata sa mamă Diana, Prințesa de Wales, pe când era copil, a lăsat o urmă adâncă, astfel că acum a decis să ia atitudine. 

Vacanța școlară

În prezent, Prințul William se bucură de timp de calitate cu soția sa, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, nouă ani, și Prințul Louis, șase ani, în timpul vacanței de jumătate de trimestru din octombrie. De obicei, soții Wales se retrag în casa lor din Norfolk, Anmer Hall, în timpul vacanței școlare, însă anul acesta nu se știe exact unde petrec. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
printul charles si printesa diana
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima a Olandei oct 2024   Profimedia jpg
Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg
Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg
Nepoatele Dianei colaj jpg
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg