Vestea excelentă dată de Prințul Harry și Meghan Markle! Regelui Charles însă nu i-a picat prea bine

12 aprilie, 2024

Contractul lor cu Netflix merge mai departe! Prințul Harry și Meghan Markle vor lansa noi proiecte pentru celebra platformă de streaming!

Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Meghan Markle și Prințul Harry lucrează la noi proiecte pentru Netflix.

Ieri, 11 aprilie, Archewell Productions, compania deținută de Prințul Harry și Meghan Markle, a dezvăluit că două noi proiecte se află în "primele etape" de producție pentru Netflix. Primul proiect, care ar avea-o și ca producător executiv pe Meghan Markle, va "celebra bucuriile gătitului și grădinăritului, ale divertismentului și ale prieteniei". Acest serial va fi regizat de Michael Steed, care a lucrat la „Anthony Bourdain: Parts Unknown”. Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, îndrăgește să gătească, a avut de-a lungul timpului diferite proiecte în domeniul gastronomiei, a colaborat și cu Hubb Community Kitchen pentru o carte de bucate în vederea strângerii de fonduri.

Celălalt proiect cu Netflix va "oferi telespectatorilor un acces fără precedent la lumea poloului profesionist", un sport pe care Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, îl practică de zeci de ani. El joacă deseori în meciuri de caritate, inclusiv într-un meci emblematic de strângere de fonduri pentru Sentebale, organizația caritabilă pe care Harry a co-fondat-o împreună cu Prințul Seeiso de Lesotho în 2006 pentru a ajuta copiii și tinerii afectați de sărăcie, inegalitate și HIV/SIDA în Africa de Sud.

"Cunoscut în primul rând pentru estetica și scena socială, serialul va trage cortina asupra curajului și pasiunii acestui sport, surprinzând jucătorii și tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel", potrivit unui comunicat.

Ducele și ducesa de Sussex sunt amândoi producători executivi ai proiectului, în principal la US Open Polo Championship din Florida, în timp ce Miloš Balać (Welcome to Wrexham) este showrunner. Titlurile și datele de lansare pentru cele două show-uri vor fi anunțate în lunile următoare.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg