Vestea excelentă dată de Prințul Harry și Meghan Markle! Regelui Charles însă nu i-a picat prea bine

12 aprilie, 2024

Contractul lor cu Netflix merge mai departe! Prințul Harry și Meghan Markle vor lansa noi proiecte pentru celebra platformă de streaming!

Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg

Meghan Markle și Prințul Harry lucrează la noi proiecte pentru Netflix.

Ieri, 11 aprilie, Archewell Productions, compania deținută de Prințul Harry și Meghan Markle, a dezvăluit că două noi proiecte se află în "primele etape" de producție pentru Netflix. Primul proiect, care ar avea-o și ca producător executiv pe Meghan Markle, va "celebra bucuriile gătitului și grădinăritului, ale divertismentului și ale prieteniei". Acest serial va fi regizat de Michael Steed, care a lucrat la „Anthony Bourdain: Parts Unknown”. Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, îndrăgește să gătească, a avut de-a lungul timpului diferite proiecte în domeniul gastronomiei, a colaborat și cu Hubb Community Kitchen pentru o carte de bucate în vederea strângerii de fonduri.

Celălalt proiect cu Netflix va "oferi telespectatorilor un acces fără precedent la lumea poloului profesionist", un sport pe care Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, îl practică de zeci de ani. El joacă deseori în meciuri de caritate, inclusiv într-un meci emblematic de strângere de fonduri pentru Sentebale, organizația caritabilă pe care Harry a co-fondat-o împreună cu Prințul Seeiso de Lesotho în 2006 pentru a ajuta copiii și tinerii afectați de sărăcie, inegalitate și HIV/SIDA în Africa de Sud.

"Cunoscut în primul rând pentru estetica și scena socială, serialul va trage cortina asupra curajului și pasiunii acestui sport, surprinzând jucătorii și tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel", potrivit unui comunicat.

Ducele și ducesa de Sussex sunt amândoi producători executivi ai proiectului, în principal la US Open Polo Championship din Florida, în timp ce Miloš Balać (Welcome to Wrexham) este showrunner. Titlurile și datele de lansare pentru cele două show-uri vor fi anunțate în lunile următoare.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg