Mari noutăți! După o luptă continuă cu efectele chimioterapiei, Kate se simte, în sfârșit, mai bine!

12 iunie, 2024

Corespondentul regal de la Vanity Fair, Katie Nicholl, ne dă vești bune în privința celei mai îndrăgite membre a familiei regale britanice, care-și continuă tratamentul anti-cancer și se află, în sfârșit, într-o perioadă mai bună acum.

Kate Middleton sursa foto  Profimedia jpg

Katie Nicholl ne informează că Prințesa de Wales va reveni la lucru „100%” atunci când va fi pregătită să facă acest lucru și când echipa medicală care se ocupă de ea îi va da undă verde în acest sens.

„Surse foarte apropiate de Prințesa de Wales mi-au spus că ea s-a chinuit, în primă instanță, cu tratamentul administrat de medici. Este chimioterapie preventivă, nu e deloc plăcută”, a început să povestească expertul regal pentru Royal Exclusive Show de la The Sun.

„Nimeni nu-și dorește să treacă prontr-o operație majoră, apoi printr-o perioadă de recuperare lungă, după care să facă un tratament anti-cancer. Cred că a fost o luptă continuă pentru ea, în primă instanță, și m-am bucurat mult să aud din mai multe surse că recent starea prințesei s-a îmbunătățit”, a continuat Katie.  

Prin cele declarate de ea, Nicholl a informat zvonurile care începuseră să circule despre prințesă și care susțineau că Middleton „nu se va mai întoarce niciodată la lucru la capacitatea de dinainte”.

„Chiar cred că nu e cazul să tragem astfel de concluzii”, a completat autorul regal. „Tot ce aud e că prințesa se va întoarce la lucru. Se va întoarce 100% la îndatoririle ei regale și va continua să facă munca minunată pe care o făcea înainte de-a se retrage din prim plan. Doar că acest lucru se va întâmpla când va fi ea pregătită și, mai ales, când va primi unda verde din partea medicilor”, a conchis expertul regal.

Săptămâna trecută, Prințul William și Regele Charles au participat, alături de 25 de președinți și de veterani, la o serie de evenimente de mare amploare, care au marcat aniversarea a 80 de ani de la Mare Debarcare din Normandia. Cu acea ocazie, viitorul rege britanic a ținut să precizeze că soția lui se simte „mai bine”, adăugând: „Și-ar fi dorit mult să fie aici cu noi!”.

Kate Middleton a ratat marea comemorare, dar și repetițiile pentru Trooping the Colour, care a avut loc pe 8 iunie. Mai mult, e posibil să nu apară nici pe 15 iunie, când are loc Trooping the Colour și se serbează ziua oficială de naștere a socrului ei, Regele Charles al III-lea.

Mai multe pentru tine...

Rămâne, totuși, de văzut dacă ne va face cumva o surpriză și ne va saluta pe toți de la balconul Palatului Buckingham, cum se zvonește că și-ar dori să facă...

foto - Profimedia, GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton sursa foto  GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia foto  Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon  Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel  Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei  Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere  profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor  profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg