Vești îngrijorătoare despre Charles: „Timpul care i-a mai rămas va fi dedicat Coroanei”

27 august, 2024

În toiul marilor discuții cu privire la revenirea Prințesei Kate în activitatea regală, veștile despre starea de sănătate a monarhului rămân rezervate.

Regele Charles, Profimedia (6) jpg

Încă de la începutul anului, din februarie, când Regele Charles al III-lea a anunțat că suferă de cancer, Palatul Buckingham a trecut prin cele mai dramatice clipe sub noua monarhie. A fost un moment dificil de gesionat de regalitate atunci când suveranul în funcție a fost nevoit să își reducă atribuțiile oficiale, care au fost preluate atât de Prințul William, cât și Regina Camilla. Acum, o sursă din Spania cu conexiuni la Buckingham ar fi aflat cum a evoluat boala sa, iar prognosticul nu pare a fi cel la care ne așteptam.

Jurnalista Concha Calleja a fost cea care, după ce a consultat o sursă foarte apropiată de Palatul Buckingham, a dezvăluit ultimele vești despre starea de sănătate a monarhului: „Acestea sunt ultimele teste la care a fost supus pentru a vedea cum decurge tratamentul și cancerul nu a dispărut. A fost una dintre cele mai proaste vești la care mă puteam aștepta, deoarece tratamentul trebuie prelungit un pic mai mult”, a dezvăluit ea în timpul apariției sale la emisiunea „Fiesta”.

Pe de altă parte, jurnalista menționată a declarat că echipa medicală care îl tratează pe Regele Charles l-a sfătuit să încetinească ritmul obligațiilor sale. Mai exact, atunci când trebuie să călătorească: „Deși totul este foarte programat, pentru că el călătorește cu elicopterul, imediat ce ajunge se prăbușește pe o canapea, pentru că nu mai are putere”, spune Calleja, comentând că „timpul care i-a mai rămas va fi dedicat Coroanei” - așa cum s-a întâmplat și în cazul mamei lui, Regina Elisabeta.

Dar ce se întâmplă cu Kate Middleton? Prințesa a anunțat că se confruntă cu aceeași boală ca socrul său, pentru care face chimioterapie preventivă, din martie. Despre Ducesa de Cambridge, Concha a avertizat că a simțit „o frică atroce și a stat față în față cu moartea în primele luni ale bolii sale”, menționând că prognosticul său actual este favorabil: „Ea răspunde foarte pozitiv la tratament”, confirmă Calleja.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg