Vești noi din culisele recuperării lui Kate Middleton, care are cancer. „Unitatea familiei e esențială”

26 mai, 2024

În cadrul unei gale de caritate de la Festivalul de Film de la Cannes, Sarah Ferguson a dezvăluit cum se simte după ce a fost diagnosticată cu cancer anul trecut și cum a reușit să îi susțină pe Regele Charles și pe Kate Middleton, care suferă de aceeași boală.

Kate Middleton foto profimedia jpg

Sarah Ferguson a făcut noi declarații despre lupta sa împotriva cancerului în timpul unei apariții elegante pe covorul roșu. Sarah Ferguson a purtat o rochie de excepție la Gala amfAR din cadrul Festivalului de Film de la Cannes din acest an. Ieșirea ei plină de farmec vine la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele și la aproape un an după ce a fost operată de cancer la sân. 

Sarah Ferguson, GettyImages (2) jpg

Iar în timpul unui interviu acordat la Cannes 2024, Sarah Ferguson a oferit o veste pozitivă cu privire la starea ei. Pentru publicația People, ea a dezvăluit: „În această seară mă simt foarte bine. Cred că am reușit să punem cancerul la locul potrivit, în loc ca acesta să mă conducă pe mine. Am pus cancerul la colț.

Cred că trebuie să fii mereu conștient. Cred că este grozav să mergi și să te controlezi periodic. Cred că trebuie doar să fii foarte sincer în legătură cu asta. Cred că multor oameni le este foarte frică să vorbească despre aceste lucruri. Eu sunt foarte fericită cu mastectomia mea și cu sânii mei.”

În cadrul aceluiași interviu, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a fost întrebată dacă le-a sărit în ajutor Regelui Charles și lui Kate Middleton, care suferă și ei de cancer. De curând, monarhul Marii Britanii și-a reluat îndatoririle publice, chiar dacă urmează în continuare un tratament. În schimb, Prințesa Kate este departe de viața publică în timp ce își continuă recuperarea.

Din culisele recuperării celor doi, Sarah Ferguson a dezvăluit: „Cred că unitatea familiei este esențială... Cred că cheia vieții este să ne susținem unii pe alții. Și, de asemenea, iertarea este un lucru minunat. Cred că iertarea față de tine însuți și iertarea față de ceilalți.”

Ducesa de York a luat atitudine și în martie, când Kate Middleton a anunțat că are cancer. Pe Instagram, ea a spus: „oate gândurile și rugăciunile mele sunt alături de Prințesa de Wales în timp ce își începe tratamentul. Știu că va fi înconjurată de dragostea familiei sale și toată lumea se roagă pentru cel mai bun rezultat”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Nic jpg
Prințesa Salma Prințesa Iman Prințesa Rajwa FotoJet (1) jpg
FotoJet Rania (1) jpg
Prințesa Eugenie profimedia 0879665944 jpg
Hugh Grosvenor nuntă Foto profimedia (3) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
George Louis Charlotte titluri William rege jpg
Rose Hanbury are propriul castel   Instagram jpg
Regele Felipe si Printesa Leonor   profimedia 0874081775 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Prinț Philip, Duce de Edinburgh jpg
Nunta lui Hugh Grosvenor, al 7 lea Duce de Westminster și Olivia Henson la Catedrala Chester, Profimedia jpg
Prințul George 2 profimedia 0791036010 jpg
Alina Maria și Nicolae al României foto Facebook jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
FotoJetSussex Beckham jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (8) jpg