Vești noi din culisele recuperării lui Kate Middleton, care are cancer. „Unitatea familiei e esențială”

26 mai, 2024

În cadrul unei gale de caritate de la Festivalul de Film de la Cannes, Sarah Ferguson a dezvăluit cum se simte după ce a fost diagnosticată cu cancer anul trecut și cum a reușit să îi susțină pe Regele Charles și pe Kate Middleton, care suferă de aceeași boală.

Kate Middleton foto profimedia jpg

Sarah Ferguson a făcut noi declarații despre lupta sa împotriva cancerului în timpul unei apariții elegante pe covorul roșu. Sarah Ferguson a purtat o rochie de excepție la Gala amfAR din cadrul Festivalului de Film de la Cannes din acest an. Ieșirea ei plină de farmec vine la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele și la aproape un an după ce a fost operată de cancer la sân. 

Sarah Ferguson, GettyImages (2) jpg

Iar în timpul unui interviu acordat la Cannes 2024, Sarah Ferguson a oferit o veste pozitivă cu privire la starea ei. Pentru publicația People, ea a dezvăluit: „În această seară mă simt foarte bine. Cred că am reușit să punem cancerul la locul potrivit, în loc ca acesta să mă conducă pe mine. Am pus cancerul la colț.

Cred că trebuie să fii mereu conștient. Cred că este grozav să mergi și să te controlezi periodic. Cred că trebuie doar să fii foarte sincer în legătură cu asta. Cred că multor oameni le este foarte frică să vorbească despre aceste lucruri. Eu sunt foarte fericită cu mastectomia mea și cu sânii mei.”

În cadrul aceluiași interviu, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a fost întrebată dacă le-a sărit în ajutor Regelui Charles și lui Kate Middleton, care suferă și ei de cancer. De curând, monarhul Marii Britanii și-a reluat îndatoririle publice, chiar dacă urmează în continuare un tratament. În schimb, Prințesa Kate este departe de viața publică în timp ce își continuă recuperarea.

Din culisele recuperării celor doi, Sarah Ferguson a dezvăluit: „Cred că unitatea familiei este esențială... Cred că cheia vieții este să ne susținem unii pe alții. Și, de asemenea, iertarea este un lucru minunat. Cred că iertarea față de tine însuți și iertarea față de ceilalți.”

Ducesa de York a luat atitudine și în martie, când Kate Middleton a anunțat că are cancer. Pe Instagram, ea a spus: „oate gândurile și rugăciunile mele sunt alături de Prințesa de Wales în timp ce își începe tratamentul. Știu că va fi înconjurată de dragostea familiei sale și toată lumea se roagă pentru cel mai bun rezultat”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg