Vești triste pentru Prințul Harry. S-a întâmplat exact după ce și-a lansat autobiografia, în ianuarie

3 februarie, 2023
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg

Controversata carte scrisă de Prințul Harry face o adevărată vâlvă de la lansare. În plus, a declanșat nenumărate discuții și ecouri îngrijorătoare la Palatul regal britanic.

Prințul Harry cu asaltul său media, începând cu documentarul ”Harry&Meghan” și terminând cu autobiografia ”Rezervă” a împărțit fanii și experții regali în două tabere. Însă indiferent că au fost pro sau contra dezvăluirilor lui Harry, asta nu i-a oprit să cumpere în disperare cartea foarte groasă, care conține atâtea detalii legate de viața la Palat.

printul harry rezerva png

În prima zi de la lansare, ”Rezervă” a înregistrat o cifră de vânzări impresionantă: 1.43 milioane de copii în toate formatele în SUA, Canada și Marea Britanie, inclusiv precomenzi.

Titlul reprezintă cea mai bună vânzare pentru primele zile de la lansare din istoria Editurii Penguin Random House, cea mai mare editură din lume.

Însă în ciuda succesului comercial, au apărut deja schimbări notabile.

Imediat după lansare, președinta Random House a diviziei care a publicat cartea, Gina Centrello, a anunțat că iese la pensie. Acum, o a doua persoană importantă spune că pleacă din firmă.

Madeline McIntosh, una dintre cele mai importante figuri ale editurii, părăsește postul de director executiv al Penguin Random House U.S., a anunțat compania marți.

Potrivit ”New York Times”, ea a spus că deși a ocupat funcția doar 5 ani, au fost 5 ani intenși. ”Nu-mi place să stau prea mult într-un loc, să înțepenesc într-o funcție”, și-a justificat Madeline McIntosh gestul bizar.

Inclusiv cuplul Prințul Harry – Meghan Markle a intrat cumva în izolare. Dar se pare că îl vom vedea în curând pe Prințul Harry în public, întrucât are un eveniment programat pe 7 și 8 martie: o conferință care abordează problemele mintale, în San Francisco.

Încă nu se știe statutul Ducilor de Sussex în raport cu evenimentul anului în Marea Britanie, încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Însuși Prințul Harry a recunoscut că necunoscuta plutește în aer. Iar asta datorită politicii de discreție din Anglia. Monarhia britanică nu alimentează bârfele și nu caută drept la replică fățiș.

Într-un interviu la ITV, Prințul Harry i-a spus lui Tom Bradby: ”Multe se pot întâmpla până atunci. Ușa este însă deschisă, iar mingea este în terenul lor.”

Destul de arogantă replica lui Harry, având în vedere că el este cel care a răscolit toate dramele cu dezvăluirile sale cele mai recente.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg