Vești triste pentru Prințul Harry. S-a întâmplat exact după ce și-a lansat autobiografia, în ianuarie

3 februarie, 2023
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg

Controversata carte scrisă de Prințul Harry face o adevărată vâlvă de la lansare. În plus, a declanșat nenumărate discuții și ecouri îngrijorătoare la Palatul regal britanic.

Prințul Harry cu asaltul său media, începând cu documentarul ”Harry&Meghan” și terminând cu autobiografia ”Rezervă” a împărțit fanii și experții regali în două tabere. Însă indiferent că au fost pro sau contra dezvăluirilor lui Harry, asta nu i-a oprit să cumpere în disperare cartea foarte groasă, care conține atâtea detalii legate de viața la Palat.

printul harry rezerva png

În prima zi de la lansare, ”Rezervă” a înregistrat o cifră de vânzări impresionantă: 1.43 milioane de copii în toate formatele în SUA, Canada și Marea Britanie, inclusiv precomenzi.

Titlul reprezintă cea mai bună vânzare pentru primele zile de la lansare din istoria Editurii Penguin Random House, cea mai mare editură din lume.

Însă în ciuda succesului comercial, au apărut deja schimbări notabile.

Imediat după lansare, președinta Random House a diviziei care a publicat cartea, Gina Centrello, a anunțat că iese la pensie. Acum, o a doua persoană importantă spune că pleacă din firmă.

Madeline McIntosh, una dintre cele mai importante figuri ale editurii, părăsește postul de director executiv al Penguin Random House U.S., a anunțat compania marți.

Potrivit ”New York Times”, ea a spus că deși a ocupat funcția doar 5 ani, au fost 5 ani intenși. ”Nu-mi place să stau prea mult într-un loc, să înțepenesc într-o funcție”, și-a justificat Madeline McIntosh gestul bizar.

Inclusiv cuplul Prințul Harry – Meghan Markle a intrat cumva în izolare. Dar se pare că îl vom vedea în curând pe Prințul Harry în public, întrucât are un eveniment programat pe 7 și 8 martie: o conferință care abordează problemele mintale, în San Francisco.

Încă nu se știe statutul Ducilor de Sussex în raport cu evenimentul anului în Marea Britanie, încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Însuși Prințul Harry a recunoscut că necunoscuta plutește în aer. Iar asta datorită politicii de discreție din Anglia. Monarhia britanică nu alimentează bârfele și nu caută drept la replică fățiș.

Într-un interviu la ITV, Prințul Harry i-a spus lui Tom Bradby: ”Multe se pot întâmpla până atunci. Ușa este însă deschisă, iar mingea este în terenul lor.”

Destul de arogantă replica lui Harry, având în vedere că el este cel care a răscolit toate dramele cu dezvăluirile sale cele mai recente.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg