Veştile nu sunt îmbucurătoare, Charlene e epuizată! Prinţesa a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală şi are perioade când refuză mâncarea

23 noiembrie, 2021
9 260231144 5179642658719598 6185645958152367965 n jpg jpeg

Charlene de Monaco a făcut foamea în timpul petrecut departe de familie, tocmai în Africa de Sud.

Prinţesa, în vârstă de 43 de ani, a stat 10 luni în Africa de Sud din cauza problemelor de sănătate şi în urmă cu două săptămâni a revenit la Monaco. Soţul ei, Prinţul Albert, a dezvăluit că Charlene a fost internată într-o clinică după ce a devenit „evident că nu se simte bine”, iar asta doar la câteva ore de la întoarcerea ei în Monaco.

Prinţesa născută în Zimbabwe s-a vindecat de o infecţie severă la urechi, nas şi gât în ţara ei natală. În mijlocul luptei sale cu boala, Charlene a vrut să-şi vadă gemenii, pe Prinţesa Gabriella şi pe Prinţul Jacques, precum şi pe soţul ei, Prinţul Albert al II-lea. Asta după ce a ratat chiar şi cea de-a zecea aniversare a nunţii ei şi a lui Albert, care a avut loc în timpul recuperării ei. Pe 1 septembrie, Charlene s-a prăbuşit din cauza complicaţiilor apărute în urma intervenţiei chirurgicale suferite pentru infecţia ORL.

Se spune că în urma operaţiilor nu a putut să mai mănânce o perioadă considerabilă de timp. De aceea se crede că după intervenţiile chirurgicale suferite în ultimele şase luni prinţesa este „epuizată”.

 „Nu a putut să mai mănânce alimente solide în ultimele şase luni, iar asta din cauza operaţiilor prin care a trecut de atunci. A reuşit să bea doar lichide printr-un pai, aşa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală”.

Prinţul Albert a confirmat că Prinţesa se confruntă acum cu „epuizarea, atât emoţională, cât şi fizică”.

Într-un interviu acordat People, Albert a vorbit despre recuperarea ei, menţionând că prinţesa suferă de „o oboseală incredibilă” şi a confirmat, de asemenea, că pofta ei de mâncare a avut de suferit în timpul recuperării.

 „Evident că au existat consecinţe în urma intervenţiilor chirurgicale şi procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni”.

„Acesta a fost cu siguranţă un factor, dar în acest moment prefer să nu comentez mai departe’’.

„Pot spune că suferă de o oboseală incredibilă. Nu doarme bine de câteva zile şi nu mănâcă deloc bine. A slăbit mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potenţiale afecţiuni. O răceală sau gripă, sau, Dumnezeu să ne ajute, Covid”.

De la anunţul că Charlene a fost internată într-o clinică, secţiunea de comentarii a Instagramului ei a fost inundată de urări pentru o recuperare rapidă.

De Ziua Naţională, care a fost sărbătorită zilele trecute la Monaco, copiii au ieşit alături de tatăl lor pe balcon şi au ţinut pancarte pe care stătea scris: „Ne e dor de tine, mami!”.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}