Viața „banală” a lui Kate Middleton! Fără machiaj, cu reguli stricte și răsfăț din partea lui William

31 mai, 2023

Poate că are titlul măreț de Prințesă de Wales, dar, pentru cei trei copii ai săi, Kate Middleton este doar o mamă normală, cu multe sarcini banale.

Kate Middleton Charlotte George Louis

Rolul ei în familia regală britanică, ca Prințesă de Wales, o obligă pe Kate Middleton să afișeze întotdeauna o imagine perfectă la îndatoririle regale. Dar Kate Middleton jonglează între rolul de prințesă și rolul de mamă. 

Deși are mereu parte de ajutorul bonei familiei, Prințesa de Wales e foarte implicată în creșterea și educarea copiilor ei. Așa că, odată ce îndatoririle regale se încheie, Kate Middleton se întoarce mereu acasă la Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Însă cum e ea în acela momente?

În ciuda statutului său regal, mulți spun că Prințesa Kate Middleton este ca orice altă "mamă normală". Una dintre prietenele ei a oferit o perspectivă asupra modului în care Kate, în vârstă de 41 de ani, este în spatele ușilor închise, explicând că este "foarte relaxată acasă", dar cu siguranță nu este o persoană care se lasă înduplecată și îi va mustra pe copii atunci când este nevoie.

„Au o casă ca oricare alta, o locuință a unei familii normale, cu copii care aleargă și care dau peste cap lucruri. Nu există aere și grații”, a explicat o apropiată a Prințesei pentru People.

Regula strictă a casei

Kate Middleton ar avea mai multe reguli în casă pe care ea și copiii trebuie să le respecte, inclusiv una pe care este foarte strictă - fără țipete. O persoană din apropierea familiei regale a declarat pentru The Sun: „Strigătul este absolut "off limits" pentru copii și orice urmă de strigăte între ei este tratată prin îndepărtare”. 

Ei rezolvă neînțelegerile printr-o discuție pe canapea. Sursa a adăugat: „Copilul obraznic este luat de la locul scandalului și i se vorbește cu calm fie de Kate, fie de William.

Lucrurile sunt explicate și consecințele sunt subliniate, iar ei nu țipă niciodată la ei”.

Codul secret

Kate Middleton folosește tehnici de disciplină nu numai acasă, ci se pare că are și un cod secret pe care îl folosește dacă simte că trebuie să-și calmeze copiii - și se pare că funcționează de fiecare dată.

Autorul Tom Quinn scrie în cartea sa „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up In The Royal Family”: „Când prințul Louis s-a purtat urât la Jubileul de platină al regretatei regine, de exemplu, scoțând limba la mama sa, reacția lui Kate a fost lăudată de experți.

„Se pare că a folosit un cod secret pentru a-i calma pe copii, așa cum face și în alte ocazii - spune pur și simplu: "Hai să luăm o pauză".

Uniforma de mamă

Dincolo de aparițiile ei perfecte și elegante, Kate Middleton îmbracă des și uniforma de mamă. Ea este deseori văzută lăsându-i sau luându-i pe George, Charlote și Louis de la Școala Lambrook. Un apropiat al familiei regale a declarat: „Întotdeauna are părul prins într-o coadă de cal. Este fie în hainele ei de gimnastică, fie într-o rochie și adidași, foarte puțin machiaj, cerându-și scuze pentru că a întârziat la școală înainte de a pleca în grabă.

Este viața unei mame care muncește și are trei copii mici - doar că este un fel de muncă de zi cu zi diferită față de majoritatea”.

Răsfățul din partea lui William

Kate Middleton este susținută în rolul ei de părinte de soțul ei, prințul William, care este, de asemenea, un tată foarte implicat. După ce micuții sunt băgați în pat, William este, de asemenea, se pare, la îndemână pentru a o ajuta să se relaxeze.

Și, potrivit unui prieten, după ce copiii adorm repede, îi place să-și răsfețe soția pregătindu-i băutura preferată - un gin tonic. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg