Viață de lux la Paris! Nepoata Regelui Bulgariei lucrează pentru mari case de bijuterii

20 februarie, 2024

După o viață trăită între Madrid și Geneva, fiica lui Konstantin al Bulgariei, băiatul lui Simeon al II-lea și al Margaritei Gomez-Acebo, s-a mutat la Paris.

Umberto și Sofia, alături de Konstantin al Bulgariei și Maria García de la Rasilla. Getty Images
Umberto și Sofia, alături de Konstantin al Bulgariei și Maria García de la Rasilla. Getty Images

Nepoata ultimului Rege al Bulgariei, Simeon al II-lea, e cea mai nouă pariziancă cu titlu nobiliar. Sofia, fiica lui Konstantin al Bulgariei și a Mariei García de la Rasilla, care până acum locuia când în Spania, când în Elveția, la Madrid și respectiv Geneva, s-a mutat în capitala Franței, informează „Vanity Fair”

Tânăra Sofia a crescut în La Moraleja împreună cu fratele ei geamăn, Umberto. Amândoi au studiat la Lycée Français, un centru educațional unde au studiat celebrități precum Miguel Bosé, Antonio Vega și actrița Hiba Abouk. Ani mai târziu, Sofia s-a mutat la Colegiul Runnymede, unde au învățat și copiii lui David Beckham.

Deși nepoata Regelui Bulgariei a urmat un curs la Universitatea Georgetown, care i-a permis accesul la universități americane, ea a decis să își continue studiile superioare în Elveția. Acolo, ea a început să studieze la École Hôtelière de Lausanne pentru o diplomă în Managementul ospitalității internaționale. Una dintre cele mai prestigioase școli, la care s-a gândit și Irene Urdangarin, nepoata Reginei Sofia a Spaniei, atunci când își evalua oportunitățile educaționale...

În 2022, Sofia a primit diploma de absolvire în prezența părinților săi, foarte mândri de evoluția fiicei lor. După aceea, a făcut un stagiu la Fondation de la Haute Horlogerie. De acolo, a trecut la organizarea târgului Watches and Wonders 2023 din Geneva. Cel mai important eveniment mondial pentru haute horlogerie. O experiență care a fost esențială pentru a se muta în Franța.

Și iată cum, de câteva luni încoace, nepoata lui Simeon al II-lea își croiește un nou drum în spectaculosul Paris. La început, ea a lucrat pentru Van Cleef & Arpels, unul dintre cele mai prestigioase branduri cu modele de inele, brățări și coliere. După cum a relatat „Vanity Fair", fiica lui Konstantin al Bulgariei s-a alăturat acum echipei celo de la Boucheron, un brand specializat în bijuterii și ceasuri de lux, în calitate de asociat de vânzări.

Între timp, restul membrilor Familiei Regale a Bulgariei au rămas să locuiască la Madrid, unde Sofia îi vizitează destul de des. Ultima dată când și-a văzut tatăl a fost în timpul concertului verișoarei sale Mafalda din Bulgaria, cu care are o relație apropiată.

FOTO: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg