Viaţa la 38 de ani! Charlene de Monaco îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere!

25 ianuarie, 2016
Princess Grace Awards jpeg

Astăzi este o zi importantă pentru poporul monegasc. Soţia Prinţului Albert al II-lea, Charlene de Monaco, sărbătoreşte azi împlinirea celor 38 de ani. Şi cum nu se ştie încă cum a ales fosta campioană la nataţie să-şi petreacă ziua de naştere, ne-am gândit să ne delectăm cu câteva curiozităţi despre viaţa ei.

Prinţesa Charlene de Monaco împlineşte azi 38 de ani

Charlene s-a născut în Bulawayo, Zimbabwe, pe 25 ianuarie 1978. Este fiica unui manger de vânzări pe nume Michael Kenneth Wittstock şi a lui Lynette Wittstock, o fostă antrenoare de înot.

În 1989, Charlene s-a mutat împreună cu părinţii ei, dar şi cu cei doi fraţi Gareth şi Sean, în Africa de Sud.

Graţie profesiei mamei sale, Charlene a învăţat să înoate de la vârsta de trei ani. În 1999, a câştigat patru medalii de aur la o competiţie de nataţie în Johannesburg. Un an mai târziu, Charlene a reprezentat Africa de Sud la jocurile olimpice, organizate la Sydney, terminând competiţia pe locul cinci.

1989, Charlene Wittstock

Charlene l-a cunoscut pe Prinţul Albert în 2000, la un eveniment de nataţie. Şi deşi s-au îndrăgostit imediat, au apărut împreună, pentru prima dată, în 2006, la jocurile olimpice de iarnă, din Italia.

Ajungând să facă parte din familia regală, Charlene a primit sfaturi de la Regina Maxima a Olandei, cu care s-a împrietenit.

Regina Maxima

Primul ei eveniment oficial, după logodna cu Prinţul Albert, a fost nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William, în aprilie 2011.

Cu doar patru zile înainte de logodnă, Charlene şi Albert au participat la nunta Prinţesei Moştenitoare Victoria a Suediei, pe 19 iunie 2010.

Prinţesa Charlene este lăudată adesea pentru stilul ei vestimentar elegant. Printre designerii ei preferaţi se numără: Akris, Chanel şi Dior.

O înotătoare celebrăRecente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg