Via┼úa lor din Montecito! Ducii de Sussex au difuzat imagini exclusive cu Archie ┼či ograda lui de g─âini

8 martie, 2021
5 archie jpg jpeg

Meghan Markle ┼či Prin┼úul Harry par a duce o via┼ú─â idilic─â ├«n Los Angeles.

Cel pu┼úin a┼ča au dat de ├«n┼úeles ├«n interviul acordat lui Oprah Winfrey ┼či difuzat pe postul CBS, ├«n cadrul c─âruia Meghan a declarat c─â mutarea lor ├«n California a fost o mi┼čcare ideal─â ┼či c─â acum tr─âiesc acolo un basm. ├Än cadrul interviului au fost inserate ┼či imagini din curtea casei lor ├«n valoare de 14,5 milioane de dolari, din cartierul Montecito din Santa Barbara, dar ┼či unele ├«n care ├«l putem vedea pe micu┼úul Archie alerg├ónd vesel pe plaj─â.

Imaginile cu Archie, care va ├«mplini doi ani ├«n luna mai, sunt cu at├ót mai pre┼úioase cu c├ót ducii sunt foarte discre┼úi legat de fiul lor. 

2 gaini jpg jpeg
stanga
dreapta
2 gaini jpg jpeg
5 archie jpg jpeg

├Än plus, Meghan Markle a mai declarat c─â ea ┼či familia sa ┼či-au propus s─â tr─âiasc─â c├ót mai autentic ┼či ecologic posibil, invit├ónd-o pe Oprah s─â viziteze micul cote┼ú de g─âini pe care l-au ├«nfiin┼úat ├«n curtea casei lor, unul de care se bucur─â foarte tare fiul lor, micu┼úul Archie. 

Meghan ┼či Harry au declarat c─â au salvat cele c├óteva g─âini de la o ferm─â din apropiere, acestea devenind sursa lor de ou─â bio ┼či s─ân─âtoase, ├«ncerc├ónd, ├«n felul acesta, s─â se ├«ntoarc─â la orgini, chiar dac─â locuiesc ├«ntr-una dintre cele mai exclusiviste comunit─â┼úi din California. 

Cea mai simpatic─â imagine este cea ├«n care apare b─âie┼úelul lor, Archie, alerg├ónd pe plaj─â ├«n timp ce este filmat de tat─âl lui, Harry, ┼či cu mama Meghan ├«n cadru secundar. Fosta actri┼ú─â a declarat c─â Archie a ├«nceput s─â asimileze foarte multe cuvinte noi, cele mai recente fiind "hidratat" ┼či "condu cu grij─â!".Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg