Viața lui Archie și Lilibet departe de lumina reflectoarelor: Harry și Meghan, noi detalii despre copii

17 mai, 2024

Copiii Sussex nu s-au alăturat părinților lor în mini turneul lor nigerian de trei zile. Cei doi sunt ținuți departe de lumina reflectoarelor, dar și de familia regală britanică.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg

Ducele și ducesa de Sussex au fost fermecători în călătoria lor de trei zile în Nigeria, care s-a concentrat în mare parte pe Jocurile Invictus ale Prințului Harry.

Harry și Meghan au călătorit în doi în țara vest-africană fără copiii lor, prințul Archie, în vârstă de cinci ani, și prințesa Lilibet, însă s-au gândit mereu la ei și i-au pomenit.

În prima zi a mini-turului, soții Sussex au vizitat Academia Lightway din Abuja, o școală susținută de Fundația Archewell a lui Harry și Meghan, unde s-au întâlnit cu un grup de copii de la grădinițe, care au dansat și au cântat cântece pentru ei.

Harry i-a întrebat: „Muzica și dansul sunt orele voastre preferate?”

„Aceasta este ora preferată a lui Lili”, a spus Meghan despre fiica lor, care împlinește trei ani pe 4 iunie.

Ducele și ducesa au fost apoi duși la o clasă STEM, unde un grup de tineri le-au arătat mașinile robot pe care le-au creat, unul dezvăluind cu mândrie că al lui se numește M-Bot.

În timp ce Prințul Harry a întrebat în clasă dacă le plac electronicele, Meghan a mărturisit că fiului lor Archie îi plac construcțiile.

Nici în Africa nu au ratat ocazia de a face lobby sănătății mintale, un subiect care îi preocupă mult pe Ducii de Sussex.

În școală, Harry și Meghan au amintit ce important este să-ți verbalizezi emoțiile, pentru o bună sănătate mintală.

Ducesa de Sussex a vorbit în fața clasei: „Toți avem o poveste personală. Nu avem de ce să ne fie rușine cu povestea noastră, chiar și în zilele mai întunecate, există acolo cineva pentru voi. Profesorii vă sprijină.”

Ea a adăugat: „Și interesant, fiica noastră Lili este mult, mult mai mică decât voi. În curând, va împlini trei ani. În urmă cu puțin timp, mă privea și și-a văzut reflexia în ochii mei. A spus: „Mamă, mă văd în tine”!

Ea vorbea la propriu, însă îmi permit să extrapolez și să știți. Mă văd în voi toți!”, a spus cu înțelepciune Ducesa.

Ea și Harry fac totul să-și protejeze copiii de situații de expunere. Însă la un moment dat, probabil că va fi din ce în ce mai greu, aceștia crescând, să-i țină într-un con de umbră, ce ar fi atât de contrastant cu statutul și expunerea lor.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg