Viciul Reginei Camilla în ciuda dietei sănătoase! Îi plăcea să fumeze, avea cutii de țigări peste tot

1 octombrie, 2024

Nimeni din afara casei regale britanice nu știe cu adevărat cât de luxos este stilul de viață al familiei. Cu toate acestea, de-a lungul timpului au fost dați de gol, spre exemplu Reginei Camilla îi plăcea să fumeze, avea cutii de argint cu țigări în fiecare cameră.

Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg

În familia regală britanică e posibil ca luxul să li se pară de la sine înțeles, iar loialitatea să fie mai presus de orice altă virtute. După cum a remarcat cândva un fost membru al personalului: „Familia regală poate că nu are întotdeauna dreptate, dar nu greșește niciodată”. Atenția la detalii cu care insistă familia regală britanică este remarcabilă în zilele noastre.

De exemplu, atunci când Regina Camilla încă mai fuma, lacheii au fost instruiți să pună în fiecare cameră cutii de argint cu țigări de la marca ei preferată. De asemenea, ei trebuiau să se asigure că suporturile cutiilor de chibrituri din recipiente de argint masiv erau așezate în poziție verticală, la îndemână, cu un chibrit pe jumătate scos, astfel încât Regina Camilla să nu fie nevoită să se zbată în căutarea unui foc.

Nu doar în acest caz e demonstrată atenția la detalii a familiei regale, ci și atunci când artiștii sunt chemați să distreze familia regală. Acestora li se dă un document de șapte pagini în care li se explică cum să se comporte. De exemplu, li se spune că nu trebuie, în niciun caz, să se aplece sau să se sprijine de bare sau mese, iar artiștii nu au voie să vorbească cu niciun membru al Familiei Regale, decât dacă li se vorbește mai întâi. 

Regina Camilla fuma în ciuda dietei sale sănătoase

Tom Parker Bowles, fiul Reginei Camilla, a dezvăluit ce mănâncă membrii familiei regale în cartea sa „Cooking and the Crown: Rețete regale de la Regina Victoria la Regele Charles al III-lea”. El spune amănunte importante despre dietele mamei sale, Regina Camilla, și ale tatălui său vitreg, Regele Charles.

Tom, în vârstă de 49 de ani, care este fiul Camilei și al fostului ei soț, Andrew Parker Bowles, a scris un articol pentru The Daily Mail despre diferitele cerințe culinare ale monarhilor, înainte de lansarea cărții sale, „Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III”.

Potrivit lui Tom Parker Bowles, Regina Camilla, 77 de ani, și Regele Charles, 75 de ani, mănâncă „mâncare simplă, sănătoasă și de sezon”. El a adăugat că mesele lor sunt supravegheate de bucătarul-șef regal Mark Flanagan, care călătorește cu ei la diferitele lor proprietăți.

În ceea ce îl privește în mod special pe rege, Tom l-a descris ca pe un „adevărat erou al alimentației”, care „practică ceea ce predică”, mai ales când vine vorba de durabilitatea alimentelor. El a spus despre cămara regelui este adesea umplută cu „bunătățile de sezon de pe proprietățile sale regale”, inclusiv „vânat, carne de vită și de miel”, plus fructe și legume precum „mazăre, căpșuni, zmeură și sfeclă”. „Nu există risipă la masa Regelui Charles”, a spus Tom.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg
Prințesa Teodora a Greciei Foto Profimedia (4) jpg
Regele Charles Prințul Philip Foto Getty Images (1) jpg
Printesa Teodora a Greciei s a casatorit Foto Profimedia (3) jpg
Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg