VIDEO Imagini rare cu Regina Rania și sora ei mai mare, Dina Yassin

22 august, 2024

Poate că este bunică, dar nu este retrasă. De la nașterea nepoatei sale, Regina Rania a Iordaniei a fost implicată într-un angajament după altul. La Festivalul internațional al gastronomiei iordaniene din Amman a apărut în compania surorii sale foarte discrete, Dina Yassin.

Regina Rania, cu mama și cu sora sa, Dina, la petrecerea cu henna a fiicei sale, Iman.
Regina Rania, cu mama și cu sora sa, Dina, la petrecerea cu henna a fiicei sale, Iman.

„În visele mele, nu există sfârșit”, scrie pe tricoul negru ușor supradimensionat, pe care l-a băgat în pantalonii cargo bej. Un look hotărât și modern pentru o nouă bunică care nu și-a pierdut nimic din statutul de fashion icon. Aflată la Festivalul Internațional de Gastronomie Iordaniană din Amman, Regina Rania s-a întors cu adevărat la îndatoririle sale regale de la nașterea primului său nepot, prințesa Iman, la 3 august 2024. Și nimic nu este mai bun decât o ieșire relaxată, însoțită de sora sa mai mare, Dina Yassin - o prezență publică rară.

Ea, îmbrăcată într-o bluză cu flori, merge în spatele suveranei iordaniene în timp ce aceasta se plimba printre tarabe și camioane alimentare. O strângere de mână aici, alta acolo. Dina Yassin nu prea știa unde să se așeze pentru a nu interfera cu munca de reprezentare a Reginei Rannia, nefiind obișnuită să fie în centrul atenției. Deosebită prin discreția sa, ea se simte mai bine alături de regină, sfătuind-o și ajutând-o în diversele asociații pe care le susține, relatează publicația spaniolă „Vanitatis”.

Dina Yassin nu deține nicio funcție oficială, nici în cadrul acestor organizații caritabile, nici la curtea hașemită. De fapt, foarte puține lucruri au fost dezvăluite despre ea. Ediția arabă a revistei „Marie Claire” relatează că s-a căsătorit cu fostul ministru iordanian al justiției, industriei și comerțului, Sherif Ali Al-Zoubi, în 2010. Potrivit ediției spaniole a „Vanity Fair”, a fost chiar o a doua căsătorie, deoarece divorțase de primul soț. Cu ce se ocupă? Are copii, vreo pasiune anume? Unde locuiește? Viața ei rămâne un mare mister. 

FOTO: Casa Regală hașemită



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg