VIDEO Mirele a plâns la altar! Noi imagini de la nunta Prințesei Martha Louise a Norvegiei

10 septembrie, 2024

Emoțiile l-au năpădit într-atât de mult pe șamanul Durek Verrett, în momentul în care a luat-o în căsătorie pe fiica Regelui Harald, încât nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903551664 jpg

După cinci ani de dragoste și multe obstacole, Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek Verrett, un american prieten cu multe vedete de la Hollywood, sunt acum soț și soție. Cuplul și-a pecetluit dragostea în decorul bucolic din Geiranger, un fiord uimitor din vestul țării, un sit din patrimoniul mondial UNESCO, pe care mirii l-au ales special ca o reprezentare a frumuseții naturale a Norvegiei.

A fost un „Da” sentimental care i-a adus pe miri și pe invitații lor până la lacrimi - unul dintre detaliile nevăzute ale unei nunți ale cărei drepturi exclusive de difuzare au fost cedate publicației „Hello!”, de la pregătirea mirelui Durek Verrett cu cavalerii săi de onoare, la montarea tiarei pe capul prințesei, la corul gospel și emoționantele jurăminte de nuntă în care mirii, cu vocile tremurânde, și-au jurat iubire eternă, schimbul de verighete și ovațiile după ce au fost declarați soț și soție, marele eveniment al sezonului.

Înainte de sosirea miresei, au fost văzute două dintre fiicele sale, Leah Isadora și Emma Tallulah, care au ales două rochii deschise la culoare, cu aceeași țesătură, dar cu modele diferite. Câteva momente mai târziu, a sosit fiica Regelui Harald, la brațul fetei sale mai mari, Maud Angelica, și a fost dezvăluit cel mai bine păzit secret, rochia ei de mireasă, un model alb cu o croială clasică, un decolteu în V cu aplicații florale și bretele spaghetti cu un voal lung din tul, pe care fiica sa l-a îndepărtat de pe față înainte de ritual.

S-a speculat mult dacă prințesa va purta o tiară în ziua cea mare, iar ea a optat în cele din urmă pentru această piesă pe care a primit-o în 1989, când a împlinit 18 ani, de la bunicul ei, Regele Olav, care a murit doar doi ani mai târziu. Cu această tiară cu perle a fost văzută la mai multe dineuri de gală și nunți regale...

Nu ne-am închipuit, însă, că mirele Durek Verrett a fost într-atât de emoționat când a ajuns la altar! Șamanul nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când a văzut-o pe Prințesa Martha Louise a Norvegiei îmbrăcată în rochie de mireasă.

Sub marchiza hotelului Union din Geiranger, în jurul orei 14:00, reverendul Margit Love Holte a început slujba după ritul Bisericii Norvegiei, o confesiune evanghelică luterană a creștinismului protestant care permite femeilor să fie hirotonite episcopi. S-au auzit cântece precum Amazing Grace sau Open the eyes of my heart, Lord, iar fratele miresei, Prințul moștenitor Haakon, a citit un pasaj din Biblie. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care cuplul și-a schimbat jurămintele de căsătorie. Durek i-a spus Marthei Louise, cu vocea tremurândă: „Îți promit că îmi voi folosi întreaga viață pentru a te face fericită”, la care ea a răspuns: „Te voi iubi întotdeauna, pentru că știu că fiicele mele sunt pe primul loc”. Verighetele au fost apoi schimbate, iar reverendul i-a făcut soț și soție, moment urmat de o binecuvântare a maestrului Michael Beckwith, fondatorul și directorul spiritual al New Thought Agape International Spiritual Centre din Beverly Hills, California.

Nunta a fost punctul culminant al mai multor zile de petreceri nupțiale, care au început joi cu un party tematic „sexy și cool” și au continuat vineri cu o plimbare cu vasul printre spectaculoasele dantelării stâncoase ale fiordului și o seară de muzică salsa.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg