VIDEO Moment viral! Cum a fost surprins Charles al III-lea cu rugbistele din Noua Zeelandă

13 septembrie, 2024

Suveranul britanic a oferit un moment de zile mari înconjurat de fetele din echipa de rugby a Noii Zeelande.

Regele Charles le-a arătat rugbistelor din Noua Zeelandă o altă față a sa. FOTO: Getty Images
Regele Charles le-a arătat rugbistelor din Noua Zeelandă o altă față a sa. FOTO: Getty Images

Echipa feminină de rugby a Noii Zeelande a fost încântată de călătoria în Marea Britanie. Nu doar pentru meciul cu Trandafirii Roșii - echipa națională a Angliei Red Roses - de la Twickenham din acest weekend, ci și pentru vizita la Palatul Buckingham. Jucătoarele au fost joia aceasta la reședința regală din Londra și acolo au fost primite de nimeni altul decât Regele Charles al III-lea. O vizită care, judecând după imaginile care au fost văzute, a fost foarte distractivă.

Nu au lipsit ipostazele formale, dar nici selfie-urile ori și muzica. Însă cel mai comentat moment a venit atunci când sportivele au întrebat dacă îl pot îmbrățișa pe Regele Charles.

„O îmbrățișare? De ce nu?”, a spus Regele Charles râzând, moment în care fetele au dat buzna să-l ia în brațe, spre încântarea tuturor, dar mai ales a suveranului, care a fost luat prin surprindere de entuziasmul sportivelor.

Imediat, fetele și-au cerut scuze dacă au fost prea entuziasmate pentru cât permite protocolul, dar Charles al III-lea nu a părut deloc deranjat, ba chiar s-a lăsat purtat în centrul acestei efuziuni - un moment devenit, ulterior, viral pe internet.

În discursul său pentru echipa feminină de rugby a Noii Zeelande, el a spus că acea îmbrățișare spontană și venită din inimă a fost „foarte vindecătoare” și chiar îl credem când spune asta, mai ales după chinul prin care a trecut cu chimioterapia anul acesta și prin teama de a nu-și pierde nici nora, pe Kate Middleton, sau cumnata, pe Sarah Ferguson, diagnosticate și ele cu cancer.

Această nouă apariție a Regelui la Palatul Buckingham, atât de zâmbitor și binedispus, atât de deschis și de permisiv, le dă speranțe supușilor săi, cu toate că acesta s-a simțit nevoit să-și ceară scuze de la fete că nu va putea ajunge în octombrie în Noua Zeelandă, așa cum era planificat, din cauza directivelor medicilor. Sperăm, însă, că vom auzi cu toții vești mai bune și despre el, așa cum am auzit recent și de la Prințesa Kate, declarată vindecată.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg