VIDEO Nu numai Kate se machiază singură! Meghan, într-un tutorial beauty filmat într-un taxi

25 martie, 2023

Viitoarea Regină a Marii Britanii le gătește celor trei copii, taie panglici la evenimente publice, are grijă de soțul moștenitor al tronului și arată demențial în tot acest timp. Ce să mai, Kate Middleton le face pe toate! Chiar și machiajul pe care-l admirăm adesea. Însă are concurență – cumnata ei, Meghan Markle, se pricepe și ea să-și aplice propriul machiaj. Avem dovezi video în acest sens!

image

Se pare că Prințesa de Wales s-a machiat singură chiar și în ziua ei cea mare. Pe 29 aprilie 2011, când l-a luat de bărbat pe Prințul William și întreaga omenire era cu ochii pe ea, Kate s-a prezentat la altar cu un makeup discret, dar extrem de bine executat.

Cu diadema ei Cartier Halo și rochia Alexander McQueen, realizată de designerul Sarah Burton, Kate Middleton a strălucit la propriu și la figurat în timpul nunții ei. Iar machiajul n-a făcut decât să-i completeze imaginea desăvârșită.

image

Dar, hei, nu numai soția Prințului William e perfectă! Ci și soția Prințului Harry! Sau cel puțin asta reiese dintr-un filmuleț realizat în 2016, pe bancheta din spatele unui Uber, unde Meghan s-a machair singură fără să dea rateuri.  

În 2016, când Markle nu era decât o actriță hollywoodiană mediocră și n-avea niciun plan să devină membra vreunei familii regale, fosta actriță s-a lăsat filmată altături de Bobbi Brown într-un taxi, unde specialista în machiaj i-a dat câteva tips-uri frumoasei vedete.

image
Mai multe pentru tine...

Astfel, o vedem pe Ducesa de Sussex cum își aplică batonul corector pe chip și fondul de ten în nuanța ideală pentru ea, în timp ce ascultă atent indicațiile lui Bobbi, oferite cu pricepe în nici 10 minute.

În timpul unei scurte deplasări prin New York, Meghan a învățat ce să facă pentru a-și retușa rapid machiajul într-o zi aglomerată în care aștepta răspunsul unui studio cinematografic în privința unui film în care să apară Meghan Markle.

Actrița n-a mai apărut în niciun film, s-a măritat cu un prinț în carne și oase în schimb. Meghan, pentru ridurile cauzate de încruntările pe care le-am avut cât timp ai făcut parte din familia regală britanică ai vreun leac?...

foto - GettyImages

Video - Bobbie Brown Cosmetics



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg