Viețile lui George, Charlotte și Louis sunt "cât se poate de normale", în ciuda privilegiilor regale

9 iunie, 2023

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis frecventează aceeași școală din Windsor, care ar costa 21.000 de lire sterline pe an. Cu toate acestea, potrivit unui expert regal, Kate și William se asigură că viața copiilor lor rămâne "cât mai normală".

printul george louis si charlotte (3) jpg

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis frecventează împreună cursurile școlii Lambrook din Windsor, unde taxa anuală ar fi aproximativ de 21.000 de lire sterline.

Anul trecut, Kate Middleton și Prințul William s-au mutat cu familia din Londra la Windsor, în casa cu patru dormitoare Adelaide Cottage. Școala celor mici costă 6.000 de lire sterline pe semestru și dispune de un teren de cricket de 42 de acri, terenuri de fotbal și de rugby, un teren de golf și o clădire de artă și design în valoare de 6 milioane de lire sterline.

Școala Lambrook School permite atât băieților, cât și fetelor să o frecventeze, ceea ce reprezintă o schimbare bruscă față de școlile publice unisex pe care familia regală le frecventează de obicei.

În plus, noua școală a lui George, Charlotte și Louis se află la 15 minute de mers pe jos de Adelaide Cottage, ceea ce este foarte convenabil pentru cei mici. 

Potrivit expertului regal Jennie Bond, Kate Middleton și Prințul William au vrut ca "viața copiilor lor să fie cât mai normală", a declarat aceasta pentru OK! Magazine. Ea a adăugat: „Ei vor ca George, Charlotte și Louis să fie foarte conștienți de modul privilegiat în care cresc. Să aibă un simț adecvat al empatiei, al carității și al responsabilității.

Asta aduce foarte mult cu stilul Prințesei Diana de a fi părinte. Vor ca ei să știe cât de norocoși sunt și să nu ia nimic de-a gata. Valorile care sunt insuflate la Școala Lambrook probabil că le plac lui Kate și William”.

De exemplu, dacă elevii doresc să meargă într-o excursie cu școala, este responsabilitatea lor să strângă banii, nu a părinților. Deși se pare că George, Charlotte și Louis s-au înscris doar la cursurile de zi, se pare că instituția oferă, de asemenea, un regim de internat flexibil și ad-hoc. În ciuda faptului că are rezultate remarcabile la examene, școala din Windsor pune un accent puternic pe varietate și pe activitățile extracurriculare. Probabil că Prințul William și Kate Middleton ar fi apreciat faptul că școala încurajează apicultura și îngrijirea propriilor pui și porci, având în vedere că cei doi soți sunt mari susținători ai cauzelor de mediu.

 "Copiii mei se joacă deja pe tractoare. Este atât de important să ieșim afară și să îi facem pe copii să înțeleagă natura", a spus Prințul William la un moment dat. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg