Viețile lui George, Charlotte și Louis sunt "cât se poate de normale", în ciuda privilegiilor regale

9 iunie, 2023

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis frecventează aceeași școală din Windsor, care ar costa 21.000 de lire sterline pe an. Cu toate acestea, potrivit unui expert regal, Kate și William se asigură că viața copiilor lor rămâne "cât mai normală".

printul george louis si charlotte (3) jpg

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis frecventează împreună cursurile școlii Lambrook din Windsor, unde taxa anuală ar fi aproximativ de 21.000 de lire sterline.

Anul trecut, Kate Middleton și Prințul William s-au mutat cu familia din Londra la Windsor, în casa cu patru dormitoare Adelaide Cottage. Școala celor mici costă 6.000 de lire sterline pe semestru și dispune de un teren de cricket de 42 de acri, terenuri de fotbal și de rugby, un teren de golf și o clădire de artă și design în valoare de 6 milioane de lire sterline.

Școala Lambrook School permite atât băieților, cât și fetelor să o frecventeze, ceea ce reprezintă o schimbare bruscă față de școlile publice unisex pe care familia regală le frecventează de obicei.

În plus, noua școală a lui George, Charlotte și Louis se află la 15 minute de mers pe jos de Adelaide Cottage, ceea ce este foarte convenabil pentru cei mici. 

Potrivit expertului regal Jennie Bond, Kate Middleton și Prințul William au vrut ca "viața copiilor lor să fie cât mai normală", a declarat aceasta pentru OK! Magazine. Ea a adăugat: „Ei vor ca George, Charlotte și Louis să fie foarte conștienți de modul privilegiat în care cresc. Să aibă un simț adecvat al empatiei, al carității și al responsabilității.

Asta aduce foarte mult cu stilul Prințesei Diana de a fi părinte. Vor ca ei să știe cât de norocoși sunt și să nu ia nimic de-a gata. Valorile care sunt insuflate la Școala Lambrook probabil că le plac lui Kate și William”.

De exemplu, dacă elevii doresc să meargă într-o excursie cu școala, este responsabilitatea lor să strângă banii, nu a părinților. Deși se pare că George, Charlotte și Louis s-au înscris doar la cursurile de zi, se pare că instituția oferă, de asemenea, un regim de internat flexibil și ad-hoc. În ciuda faptului că are rezultate remarcabile la examene, școala din Windsor pune un accent puternic pe varietate și pe activitățile extracurriculare. Probabil că Prințul William și Kate Middleton ar fi apreciat faptul că școala încurajează apicultura și îngrijirea propriilor pui și porci, având în vedere că cei doi soți sunt mari susținători ai cauzelor de mediu.

 "Copiii mei se joacă deja pe tractoare. Este atât de important să ieșim afară și să îi facem pe copii să înțeleagă natura", a spus Prințul William la un moment dat. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg