Viitoarea noră a Reginei Rania s-a alăturat familiei regale. Prințesa Iman va fi mireasă în 5 zile

9 martie, 2023
Nunta Iman jpg

Logodnica Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei, Rajwa Al Saif, s-a alăturat viitorilor ei socri la petrecerea cu henna a Prințesei Iman. Regina Rania a găzduit petrecerea tradițională pentru Prințesa Iman, fiica ei cea mare, marți, 7 martie, la Palatul Al Husseiniya.

Printre oaspeți s-au numărat membre ai familiei regale iordaniene și o serie de femei din toate guvernoratele Iordaniei. Iordania este împărțită administrativ în 12 guvernorate .

Frumoasa Regină Rania a Iordaniei a distribuit fotografii și filmări de la marea sărbătoare precursoare a nunții regale pe contul personal de Instagram.

Într-un clip, Rajwa este văzută râzând și zâmbind alături de viitoarea ei soacră, în timp ce se aflau cu Iman la petrecerea tematică a hennei, care a avut loc cu cinci zile înainte de nunta Prințesei.

Sunt pregătiri importante înainte de marea nuntă. Prin aceleași pregătiri va trece și Rajwa Al Saif.

”Am răsfățat mireasa și am copleșit-o cu iubirea întregii familii. Bucuria este completă acum, după săvârșirea ritualului cu henna”, a scris Regina în arabă (tradusă în engleză) alături de imagini de la petrecerea pe Instagram.

Apoi a adăugat: „Atât de multă dragoste într-o singură cameră! Cu prietenii și familia la petrecerea cu henna a lui Iman ieri.”

Fiica în vârstă de 26 de ani a regelui Abdullah al II-lea și a Reginei Rania se va căsători cu Jameel Thermioti duminică, 12 martie. Anul acesta are loc și nunta fratelui mai mare al lui Iman, Prințul Moștenitor Hussein și a logodnicei sale. Curtea Regală Hașemită a anunțat în ajunul Anului Nou că Hussein și Rajwa se vor căsători pe 1 iunie.

La sfârșitul săptămânii, ne vom delecta cu strălucirea nunții Prințesei Iman, în vârstă de 26 de ani, care se va căsători cu Thermiotis, un venezuelean de origine greacă, ce lucrează pentru o firmă de investiții din New York, într-o ceremonie care promite glamour și grandoare: mama miresei, Regina Rania, se numără printre cele mai stilate fețe regale din lume.

Mai multe detalii despre ceremonie nu au fost încă anunțate, dar este cel mai probabil ca nunta regală să aibă loc în țara natală a miresei, Iordania. Părinții prințesei, Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea, și-au schimbat jurămintele la Palatul Zahran din Amman, astfel că este posibil ca Prințesa Iman să le urmeze exemplul.



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg