Viitoarea regină britanică seamănă din ce în ce mai mult cu Prințesa Diana. Cu ce vine Kate în plus

6 octombrie, 2023

Actuala Prințesă de Wales este impecabilă, spun experții regali. Nu a făcut greșelile Dianei pentru că nici nu a avut de ce să le facă. Kate Middleton are o relație echilibrată cu soțul său.

FotoJetDiana Kate jpg

S-au luat din dragoste, iar pasiunea dintre ei a fost întotdeauna vădită. Formează o echipă unită și o familie ireproșabilă, în care își împart sarcinile și nu uită niciodată de distracție.

Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (1) jpg

Sunt tineri, frumoși și echilibrați, iar viitorul monarhiei regale ”sună bine”. Kate Middleton este prima Prințesă de Wales de la Prințesa Diana încoace. Camilla își putea asuma acest titlu, dacă voia, însă din respect pentru memoria defunctei soții a lui Charles, actuala regină a spus pas. Căci acest titlu vine la pachet cu o moștenire de suflet: amintirea încă vie a Dianei.

Prințesa Diana, Profimedia jpg

În acest punct, cel mai emoționat este pentru William, căci soția sa a preluat atribuțiile răposatei sale mame. Iar experții spun că deși Kate începe să semene din ce în ce mai mult cu Diana, vine cu nenumărate plusuri.

Fostul majordom regal Paul Burrell e de părere că ”Prințesa de Wales nu a făcut niciun pas greșit” și că, ”fără ea, mai mult ca sigur, monarhia s-ar prăbuși.”

Kate Middleton în Leeds, Getty (2) jpg

El a explicat că soția Prințului William face exact ceea ce făcea mama lui, atunci când a fost unul dintre primii membri regali „care s-au apropiat de oameni”.

Expertul a declarat pentru Slingo: „Merge înspre oameni! Prințesa Diana a fost prima care a făcut asta. E un exemplu clar că Kate Middleton a studiat-o, i-a plăcut ce a văzut și vrea să ducă flacăra mai departe. Din acest punct de vedere, seamănă izbitor cu Diana.”

Burrel a adăugat că Prințesa Kate este „bijuteria din coroana noastră” pentru că „dacă nu ar exista Kate, totul s-ar prăbuși”.

Fostul majordom regal afirmă însă că Prințesa de Wales ”nu va fi niciodată Diana, deoarece Lady Di era unică”. Kate însă reprezintă o continuare minunată a ceea ce a început Diana și este o viitoare regină neobosită, un model în familia regală”, a mai adăugat bărbatul.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg