Viitorul Prințului Harry! Ducele de Sussex începe să regrete că a atacat familia regală

13 noiembrie, 2023

Îngrijorările cresc în cercurile regale cu privire la viitorul Prințului Harry!

Printul Harry si Charles jpeg

Vorbind în exclusivitate pentru Daily Express US, Tom Quinn, autorul cărții „Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family” (O istorie intimă a creșterii în familia regală), împărtășește conversațiile private pe care le-a avut cu persoane din interiorul Palatului Buckingham. 

O perspectivă care iese în evidență din discuțiile sale din spatele ușilor închise este că "plângerile" Prințului Harry au pus la îndoială viitorul său rol în cadrul familiei regale britanice. Speculațiile sumbre vin la exact 10 luni după ce Ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii, Spare. Cartea a fost văzută de mulți ca fiind rezultatul unor îndelungi frustrări legate de faptul că este "rezerva" regală în familia sa.

Având în vedere toate acestea, Prințul Harry s-ar putea îndrepta acum spre o decădere, avertizează persoanele din interior. Quinn a explicat: „Cineva care a lucrat pentru Harry când era la Frogmore în Windsor mi-a spus: Ce vor face când oamenii își vor pierde interesul pentru toate aceste plângerile? Ce se va întâmpla când plângerile vor trebui să înceteze? Ce rol pozitiv poate avea el ca membru al familiei regale?"".

Avertismentul vine într-un moment critic pentru Prințul Harry. „Harry a spus foarte clar că se simte îngrozitor, prost tratat. Și cred că deja începe să regrete pentru că înțelege valoarea de a fi membru al Familiei Regale", mai spune autorul. 

Ducele de Sussex a jucat întotdeauna rolul secund în fața fratelui său mai mare, prințul William, care este primul în linia de succesiune la tron. Și a coborât încet pe linia de succesiune odată cu nașterea fiecăruia dintre copiii fratelui său mai mare. Începând cu 2023, Harry este al cincilea în linia de succesiune la tron, notează The Express.

„Toate plângerile lui Harry se referă de fapt la faptul că nu este numărul unu, că nu are un rol mai important", a susținut Quinn.

„Acest lucru explică de ce Prințul Harry a fost atras de Meghan Markle în primul rând, consideră autorul regal - ea i-a oferit o cale de ieșire. Cred că de aceea s-a atașat de Meghan, pentru că ea provine dintr-o societate în care, dacă muncești din greu și ești talentat, poți ajunge în vârf".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg