VIP & Royal! Principesa Sofia a fost o adevărată apariție la Romanian Hospitality Awards

11 octombrie, 2024

Sora mai mică a Majestății Sale dovedește o dată în plus că îi place să se joace cu culorile și noile sale experimente vestimentare sunt cu adevărat un succes.

Principesa Sofia la Romanian Hospitality Awards   Casa Majestatii Sale jpg

Principesa Sofia uimește din nou! La cea mai nouă apariție a sa, la Ateneul Român, unde a reprezentat pe Majestatea Sa Custodele Coroanei la cea de-a șasea Gală Romanian Hospitality Awards, Alteța Sa Regală a avut o prezență notabilă. 

Aceasta a ales drept ținută de seară un compleu format din fustă plisată în degrade și bluză cu ornamente din mărgele în jurul taliei, care i-au dat un aer lady like. Nuanța, însă, a fost una care a scos în evidență look-ul, fiind un roșu corai, o nuanță nouă în garderoba Principesei Sofia.

Organizată anual de Hospitality Culture Institute, aflat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, prezența Alteței Regale la balconul oficial a fost aplaudată de audiență, aceasta socializând pe parcursul galei cu Florin Maxim, fondator al Hospitality Culture Institute, și cu Robert Agarici, director de comunicare al Hospitality Culture Institute.

O gală la care au luat parte și vedete

Romanian Hospitality Awards reprezintă cel mai ambițios proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din domeniul ospitalității. În deschiderea evenimentului, prezentat de frumoasa Iulia Pârlea (prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV), Florin Maxim a avut discurs împreună cu membrii ehipei, iar apoi s-au decernat premii pentru cel mai bun restaurant, cafenea sau hotel, dar și furnizorul anului, cel mai bun antreprenor, bucătar sau companie de livrare de mâncare.

Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat și celebrități precum Daciana Sârbu (în calitate de antreprenor, a cărei echipă de la Mara Mura a fost și premiată), Ramona Bădescu (care tocmai și-a deschis un restaurant cu specific italienesc), Daniel Pavel (gazda reality show-ului Survivor de la Pro TV) și jurnaliștii Ionela Năstase și Vlad Petreanu.

FOTO: Casa Majestății Sale, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Sofia a Suediei colaj  jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia   GettyImages 1477196927 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
sarah ferguson jpg
Regina mary și Regele Frederick Foto Profimedia jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Ducele și Ducesa de Edinburgh în Malta, Profimedia (1) jpg
Bulandra (1) jpg
Prințesa Beatrice la petrecerea  Chiltern Firehouse , Profimedia (3) jpg
Împărăteasa Michiko   profimedia 0863486538 jpg
Melania și Donald Trump, Regele Charles, Regina Camilla, Profimedia (2) jpg
Prințesa Ingrid Alexandra în armată, Instagram (2) jpg
Prințesa Diana, Prințul Charles, Camilla Parker Bowles  foto   Profimedia jpg
Printesa Mette Marit la 51 de ani si Printul Haakon   Casa Regala norvegiana (1) jpg
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881836480 jpg
Regina Mary și Regele Frederik Foto Profimedia (8) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (9) jpg