Vizibil obosită, dar chic. Kate Middleton şi-a etalat burtica de gravidă într-o ţinută sport

23 noiembrie, 2017
GettyImages 877534662 jpeg

Ca şi în cazul sarcinilor anterioare, orice apariţie a Ducesei de Cambridge în perioada gravidităţii este un eveniment urmărit în detaliu de către admiratorii săi. Iată că, după o perioadă în care Kate Middleton a preferat să stea depare de lumina reflectoarelor şi să renunţe la îndatoririle regale din cauza greţurilor matinale, acum defilează din nou.

Burtica ei prinde contur.

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate este pur şi simplu răvăşitoare de fiecare dată când apare în public, indiferent de ţinuta pe care o poartă. Cu doi copii mici acasă, năzdrăvanii George şi Charlotte, dar şi cu o sarcină mai complicată şi cu multe evenimente la care trebuie să participe, Kate pare uneori depăşită de situaţie şi nici măcar machiajul nu îi mai poate ascunde semenele de oboseală aşa cum s-a întâmplat la apariţia sa de ieri.

A fost superbă în ţinuta sport, chiar dacă prezenta semne de oboseală.

Ducesa de Cambridge şi-a lăsat din nou burtica de gravidă în 4 luni la vedere, care prinde contur pe zi ce trece, miercuri după-amiază, în timpul unei vizite la un club sportiv. Alături de soţul său, Prinţul William, Kate s-a întâlnit cu mai mulţi copii pe terenul de fotbal al clubului Aston Villa, iar ţinuta pentru un asemenea eveniment a fost una sport.

Chiar dacă sarcina avansează, Kate nu a pus prea multe kilograme în plus. A ales să poarte o pereche de pantaloni negri din denim şi o maletă tot neagră, iar singurele accente de culoare au venit de la pantofii sport  şi jacheta de fâş de un roşu aprins. Şi-a lăsat părul natural, iar machiajul a fost şi el unul foarte discret, menit să mai estompeze cearcănele.

Ducesa de Cambridge s-a întâlnit cu câţiva pasionaţi de sport.

Evenimentul vine doar la câteva ore după ce Kate şi William au făcut o vizită la o fabrică Jaguar din Birmingham, miercuri dimineaţă, iar Ducesa prezenta semne vizibile de oboseală, semn că prea multe evenimente într-o singură zi o pot aduce în pragul extenuării.

Kate se bucură de fiecare întâlnire cu copiii.

Cert este că soţia lui William ştie să poarte orice vestimentaţie, indiferent de ocazie. Are o garderobă impresionantă cu rochii de seară şi costume elegante pentru evenimentele regale, dar nu se dă în lături nici de la ţinutele sport pe care le poartă cu regularitate la evenimentele care cer un astfel de outfit.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}