Vizibil obosită, dar chic. Kate Middleton și-a etalat burtica de gravidă într-o ținută sport

Ca și în cazul sarcinilor anterioare, orice apariție a Ducesei de Cambridge în perioada gravidității este un eveniment urmărit în detaliu de către admiratorii săi. Iată că, după o perioadă în care Kate Middleton a preferat să stea depare de lumina reflectoarelor și să renunțe la îndatoririle regale din cauza grețurilor matinale, acum defilează din nou.

Burtica ei prinde contur.

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate este pur și simplu răvășitoare de fiecare dată când apare în public, indiferent de ținuta pe care o poartă. Cu doi copii mici acasă, năzdrăvanii George și Charlotte, dar și cu o sarcină mai complicată și cu multe evenimente la care trebuie să participe, Kate pare uneori depășită de situație și nici măcar machiajul nu îi mai poate ascunde semenele de oboseală așa cum s-a întâmplat la apariția sa de ieri.

A fost superbă în ținuta sport, chiar dacă prezenta semne de oboseală.

Ducesa de Cambridge și-a lăsat din nou burtica de gravidă în 4 luni la vedere, care prinde contur pe zi ce trece, miercuri după-amiază, în timpul unei vizite la un club sportiv. Alături de soțul său, Prințul William, Kate s-a întâlnit cu mai mulți copii pe terenul de fotbal al clubului Aston Villa, iar ținuta pentru un asemenea eveniment a fost una sport.

Chiar dacă sarcina avansează, Kate nu a pus prea multe kilograme în plus. A ales să poarte o pereche de pantaloni negri din denim și o maletă tot neagră, iar singurele accente de culoare au venit de la pantofii sport  și jacheta de fâș de un roșu aprins. Și-a lăsat părul natural, iar machiajul a fost și el unul foarte discret, menit să mai estompeze cearcănele.

Ducesa de Cambridge s-a întâlnit cu câțiva pasionați de sport.

Evenimentul vine doar la câteva ore după ce Kate și William au făcut o vizită la o fabrică Jaguar din Birmingham, miercuri dimineață, iar Ducesa prezenta semne vizibile de oboseală, semn că prea multe evenimente într-o singură zi o pot aduce în pragul extenuării.

Kate se bucură de fiecare întâlnire cu copiii.

Cert este că soția lui William știe să poarte orice vestimentație, indiferent de ocazie. Are o garderobă impresionantă cu rochii de seară și costume elegante pentru evenimentele regale, dar nu se dă în lături nici de la ținutele sport pe care le poartă cu regularitate la evenimentele care cer un astfel de outfit.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA