Vizită istorică în SUA pentru nora Reginei Rania, superba Prințesă Rajwa a Iordaniei

25 septembrie, 2023

Prințesa Rajwa și Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei au călătorit, weekendul acesta, la Washington DC.

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA foto Instagram2 png

Tânărul cuplu s-a întâlnit cu membrii Congresului american la Capitol Hill și au discutat despre parteneriatul strategic dintre Iordania și SUA.

Cei doi sunt al doilea cuplu regal iordanian care a vizitat SUA după Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea, săptămâna trecută.

Prințul moștenitor a împărtășit imagini din călătoria lor pe Instagramul său personal, inclusiv o fotografie cu o Prințesa Rajwa foarte elegantă, zâmbind lângă el, precum și de la întâlnirea sa cu Kevin McCarthy, Președintele Camerei Reprezentanților a SUA și cu membrii comisiilor Congresului SUA.

Curtea regală hașemită a postat, la rândul ei, o fotografie cu o Rajwa radiantă din Washington, scriind următoarele: „ASR Prințul Moștenitor Al Hussein, însoțit de ASR Prințesa Rajwa Al Hussein, se întâlnește la Washington, DC, cu membrii cei mai noi ai Congresului, care servesc pentru afaceri externe, credite, servicii armate, securitate internă, afaceri ale veteranilor, resurse naturale și comitete agricole.”

Prințesa Rajwa, care a studiat la Universitatea Syracuse din New York, a arătat deosebit de elegantă într-o bluză albă și o fustă neagră.

Înainte de a călători la Washington, Prințul Moștenitor Hussein a fost prezent la New York pentru Summitul Global din Orientul Mijlociu împreună cu părinții săi, Regina Rania și Regele Abdullah al II-lea, și cu fratele lui mai mic, Prințul Hashem.

Cu acea ocazie, Regina Rania a încărcat pe Instagram o fotografie cu ea, Regele Iordaniei și cei doi băieți ai lor cu remarca: „Ieri, cu cei trei bărbați preferați ai mei ”.

În timp ce se afla în New York, Regina Rania a fost invitată la emisiunea Today difuzată de postul NBC.

Atunci, Regina Rania a dezvăluit sfaturile pe care i le-a dat nurorii sale, Prințesa Rajwa, înainte ca aceasta să se căsătorească cu moștenitorul Coroanei. „Chiar înainte ca fiul meu să-și anunțe logodna, am luat-o pe Rajwa deoparte și primul lucru pe care i l-am spus a fost că trebuie să știe că nu există un nivel de aprobare de 100%. Vei avea mereu oameni împotriva ta, iar sfatul pe care vreau să ți-l dau este te rog, încearcă să nu citești comentariile!”, și-a amintit Regina Rania.

Rania a continuat: „Întotdeauna va exista negativitate și acea negativitate nu este despre tine, este despre acea persoană nefericită în propria sa viață, așa că nu purta acea nefericire, concentrează-te doar pe ceea ce vrei să faci, altfel îți va zdruncina încrederea. Crezi că nu îți va afecta moralul, dar o face.”

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg