Voalul purtat de Meghan Markle a avut o semnificaţie aparte. Iată ce legătură avea cu Regina Elisabeta

21 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

În timp ce ochii tuturor erau asupra rochiei purtate de Meghan Markle în ziua nunţii, încercând să se ghicească casa de modă din spatele ei, voalul miresei a trecut neobservat. Ei bine, tocmai acest item din outfitul ei reprezenta legătura cu monarhia britanică, îndatoririle la care se înhamă şi respectul ei faţă de tradiţia familiei regale din Marea Britanie.

Meghan a purtat un voal spectaculos

Meghan Markle s-a gândit la toate detaliile când a venit vorba despre ziua cea mare. De la rochia simplă, cu croi în A, semnată de Givenchy, atât de potrivită pentru ea, în calitate de Ducesă de Sussex, şi până la voalul purtat în ziua cea mare, soţia Prinţului Harry a excelat. Iar alegerea voalului nu putea fi mai reuşită şi plină de... semnificaţie.

Potrivit monarhiştilor, voalul, creat de Clare Waight Keller pentru Givenchy, a fost făcut dintr-un tulle special, gândit cu mult timp înainte de ziua ce mare. Extrem de lung şi spectaculos, voalul mai avea prevăzut, pe margini, detalii extrem de interesante. E vorba despre 53 de flori, reprezentative pentru cele 53 de ţări din Commonwealth, asupra cărora Elisabeta a II-a este regină. ”Doamna Markle şi-a exprimat dorinţa de a avea cele 53 de ţări din Commonwealth alături de ea în această călătorie”, a declarat un reprezentat al casei de modă Givenchy.

”Presărat” pe margini cu 53 de flori, reprezentative pentru Commonwealth

Chipurile, cele 53 de flori sunt toate distincte şi au fost create de zeci de muncitori, în sute de ore. ”Doamna Waight Keller a creat câte o floare distinctă pentru fiecare ţară din Commonwealth, obţinând o creaţie florală specială. Voalul măsura cinci metri în lungime şi a fost făcut dintr-un tulle de mătase naturală, în timp ce florile erau create din organza şi mătase. Fiecare floare a fost tridimensională, pentru a crea un design unic şi delicat. Muncitorii au petrecut sute de ore pentru a coase meticulos. Ei erau obligaţi să se spele pe mâini la fiecare treizeci de minute pentru a păstra tulle-ul curat”, declarat un reprezentat Givenchy.

Voalul avea cinci metri

În plus, Meghan ar fi avut drept inspiraţie pentru voal cel purtat de Regina Elisabeta la nunta cu prinţul Philip, în 1947.

Voalul purtat de Regina ElisabetaRecente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg