Vor ignora tradiția de Paște îndrăgită de Regina Elisabeta? Ce au decis Regele Charles și Regina Camilla

29 martie, 2023
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg

Încoronarea este un eveniment istoric foarte așteptat în Marea Britanie. Atât de supuși, cât și de însuși Regele Charles al III-lea, un monarh care trece prin această ceremonie la o vârstă foarte înaintată: 73 de ani.

Este totuși slujba pentru care s-a pregătit toată viața sa. În orice caz, mai bine mai târziu decât niciodată. Așteptările față de Charles ca rege sunt mari. Un membru al familiei regale trebuie să fie rezistent, stăpân pe sine și să aibă multă răbdare.

Noul rege britanic Charles al III-lea a promis o viață întreagă în slujba succesiunii regretatei sale mame. Într-o alocuțiune televizată ținută la puțin timp de la moartea Elisabetei, el a evocat jurământul mamei sale, de a-și pune "întreaga viață, fie ea scurtă sau lungă" în slujba supușilor săi. Charles a subliniat că dorește să reînnoiască acest angajament. Regina a murit pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani, la moșia sa din Scoția, Castelul Balmoral.

Tot ea era cea care ținea familia unită. Iar această sarcină cade, desigur, în sarcina noului suveran acum. Însă, în lumina pregătirilor pentru încoronare, dar și a preferințelor personale legate de modul în care aleg să-și petreacă Paștele, e posibil ca Regele Charles și Regina consoartă Camilla să rupă o importantă tradiție, care era extrem de dragă fostei regine. Mai exact, sărbătoarea pascală la Castelul Windsor, alături de întreaga familie.

De obicei, Charles și Camilla își petrec Paștele la Birkhall. Este primul an în care organizarea sărbătorii ține de ei, iar programul lor nu prea ar include această îndrăgită tradiție stabilită de Elisabeta.

E posibil ca Regele și Regina să organizeze totul la reședința din Scoția, în acest an, și tot aici să-și invite familia.

Prinț de Wales timp de 63 de ani și rege la 73 de ani. Prințul Charles este cel mai în vârstă succesor la tronul britanic, pe care urcă în calitate de Regele Charles al III-lea. Marea încoronare este programată în 6 mai 2023 și este evenimentul anului în regat.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg