Vor participa Prințul și Prințesa de Wales la marea nuntă iordaniană de săptămâna viitoare?

25 mai, 2023

Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei, fiul Reginei Rania și al Regelui Abdullah II al Iordaniei, se va căsători pe 1 iunie cu aleasa inimii sale într-o festivitate impresionantă, la care vor fi prezenți numeroși membri ai familiilor regale din întreaga lume.

1 kate profimedia 0672248971 jpg jpeg

Întrebarea este: ce reprezentant va avea la marea nuntă familia regală britanică, mai cu seamă că Regina Rania este o bună prietenă de familie, care i-a onorat de fiecare dată cu prezența, la cele mai importante evenimente ale vieții lor.

Kate, William, Rania, Getty jpg

Atât Regina Rania a Iordaniei, cât și Regele Abdullah II al Iordaniei au fost prezenți în septembrie 2022 la funeraliile regale, iar apoi în mai 2023 la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Nunta Prințului moștenitor al tronului hașemit devine, astfel, evenimentul monden al lunii! Hussein al Iordaniei se va însura cu arhitecta Rajwa Al Saif, iar viitoarea mireasă a avut deja parte de o petrecere tradițională Henna, la care s-a apropiat și mai mult de viitoarea sa soacră. Tânăra se înțelege perfect cu Regina Rania, care i-a ținut un discurs emoționant, la care Rajwa Al Saif a lăcrimat.

Ceremonia de nuntă va avea loc la Palatul Zahran din Amman și deja un număr semnificativ de membri regali și-au confirmat deja prezența – se vor afla Prințul și Prințesa de Wales printre invitați?

Nu se știe nimic oficial! Familia regală britanică are o legătură strânsă cu familia regală iordaniană. Cineva trebuie să participe.

Rania, care s-a căsătorit cu regele Abdullah în 1993, a vorbit cu drag despre Prințesa de Wales după ce a zburat în Marea Britanie în septembrie pentru a participa la înmormântarea regretatei Regine.

Cele două doamne au multe în comun. Și Kate Middleton într-o zi va deveni regină, atunci când soțul ei va urca pe tron. Ambele sunt mame dedicate, femei blânde și carismatice. Se cunosc de mulți ani, s-au vizitat de-a lungul timpului și este firesc să ne așteptăm ca Prințul William și Kate Middleton să reprezinte familia regală britanică la nunta iordaniană. Poate fi o ocazie minunată pentru cei doi să-și ia și o mică vacanță în exotica Iordanie.

Printre cei care și-au confirmat prezența la nunta lui Hussein și Rajwa se numără prințul moștenitor Frederik și prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei, prințesa moștenitoare Victoria și prințul Daniel al Suediei, prințul moștenitor Haakon al Norvegiei, prințesa Hisakoa și prințesa Tsuguko a Japoniei.

Nunta Prințului Moștenitor va avea loc la mai puțin de trei luni de la căsătoria surorii sale mai mici, Prințesa Iman, care s-a căsătorit cu Jameel Alexander „Jimmy” Thermiótis pe 12 martie.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (1) jpg
Margareta a Danemarcei, Nikolai si fratii, GettyImages 521552898 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Birmingham, Getty (3) jpg
Prințesa Diana, Frances Shand Kydd  sursa   GettyImages jpg
Regele Charles și Camilla FOTO Profimedia (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Charles in Transilvania casa de la Viscri (4) jpg
Printul George are o proprietate in Romania jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
regele charles (1) jpg
George și Charlotte jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg