Vrea să arate ca un star! Meghan Markle a angajat-o, mai nou, pe stilista lui Adele

6 martie, 2024

Pe fondul unei „relansări la Hollywood", Ducesa de Sussex a luat-o în echipa sa pe Jamie Mizrahi, care a lucrat cu cea mai mare artistă britanică de la ora actuală.

Încântată de noua achiziție.
Încântată de noua achiziție.

Meghan Markle și-a pus în minte să-și reabiliteze imaginea, așa că lucrează cu cea mai bună echipă pentru un... rebranding regal. Potrivit unei informații publicate de Lauren Sherman în The Line Sheet, soția Prințului Harry ar colabora cu celebra stilistă Jamie Mizrahi pentru a-și reînnoi garderoba. Sherman a scris despre această știre în ediția de joi a buletinului ei informativ din industria modei, scriind că Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, „lucrează cu Jamie Mizrahi, o prietenă a celebrităților devenită stilistă expertă al celebrităților".

În perioada în care a fost membră activă a Familiei Regale britanice, se spune că Meghan Markle nu a lucrat cu un stilist, deși prietena ei, Jessica Mulroney, ar fi ajutat-o uneori cu garderoba. Însă, după ce a părăsit viața regală pentru țărmurile însorite ale Californiei natale, ea s-a axat pe item-uri separate, cum ar fi puloverele din cașmir și paltoane purtate cu blugi, dar, după cum notează Lauren Sherman, „codul vestimentar de la Montecito necesită mai mult pantaloni lejeri de in, decât rochii elegante tip Roland Mouret"

Cu toate acestea, având în vedere o relansare a carierei sale, despre care se spune că este în lucru, angajarea lui Jamie Mizrahi - care consiliază vestimentar vedete precum Adele, Jennifer Lawrence, Nicole RichieJeremy Allen White și Riley Keough - ar putea să transforme look-urile de California-cool ale Ducesei de Sussex în adevărate ținute à la Hollywood.

O sursă a declarat pentru „Page Six Style” că Meghan Markle și Jamie Mizrahi au colaborat până acum doar o singură dată.

Cunoscuta stilistă, care este căsătorit cu gurul fondurilor de acoperire, Nico Mizrahi, a lucrat anterior ca director de creație pentru Juicy Couture și și-a construit o afacere de succes în domeniul stilisticii, lucrând cu vedete de top în ultimii ani. Ea a lansat, de asemenea, un brand de lenjerie intimă, The Kit, împreună cu colega ei de la Hollywood, Simone Harouche, în 2019.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png